els nens salvatges

Páginas: 2 (366 palabras) Publicado: 9 de febrero de 2015
A la directora d'Els nens salvatges, Patricia Ferreira, no li fa ni la més mínina gràcia que un dels temes que aborda la seva pel·lícula, l'educació, estigui de rabiosa actualitat. La cineastacarrega contra unes retallades que fan trontollar l'ensenyament públic.

Per això, va fer una encesa defensa de la tasca dels mestres en el festival de Màlaga, on el film va conquistar, entre altrespremis, la Biznaga d'Or. "Ens hi estem jugant el futur del país”, va explicar després de qualificar d'"herois" els mestres. Precisament va ser amb ells, amb els mestres, amb qui Ferreira va estar parlant(i veient-los treballar a les aules) abans de dirigir Els nens salvatges.

La pel·lícula mostra tres adolescents (Marina Comas, Albert Baró i Àlex Monner) que se senten perduts i incompresos tant acasa seva com a l'institut. Que ningú se senti enganyat, perquè l'adjectiu de salvatges no es refereix només als tres protagonistes sinó, en ocasions, a uns pares que no saben o no volen o no podensentir empatia pels seus fills.

També de pares i fills (però de manera molt diferent) tracta una altra de les pel·lícules que s'estrenen aquest cap de setmana. El guionista canadenc Ken Scott esllança a la direcció amb Starbuck, molt aplaudida a la Seminci de Valladolid. Amb un to molt bèstia que es va amorosint a poc a poc, la pel·lícula presenta un home amb aire de Peter Pan que, quan era unxaval, es va guanyar uns calerons donant esperma. Va donar tant de semen que va arribar a fecundar més de 500 dones. Un dia, de sobte, els seus fills s'agrupen per demanar-li explicacions.

No pas defills però sí de relacions de parella va El arte de amar, on el francès Emmanuel Mouret filma diverses històries encreuades sobre la dificultat de trobar una persona a qui estimar o amb qui conviure.Mentrestant, des de la potent maquinària dels EUA ens arriba la tercera part de Men in black, amb Will Smith i Tommy Lee Jones exercint, una vegada més, d'agents governamentals secrets que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Els Nens Salvatges
  • Nens Salvatges
  • “ELS NENS INVISIBLES"
  • Els Nens Del Barri Roig
  • Nens salvatges
  • Els nens robats pel franquisme
  • Els nens salvatges
  • Nens Salvatges Bo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS