Els Records

Páginas: 2 (373 palabras) Publicado: 12 de octubre de 2011
Parlant d´això de la memòria inconscient, la de llarg termini, la sensorial, la distorsió de memòria, em venen al cap un munt de situacions a les quals intento donar-hi resposta a partir delsmaterials del mòdul que vaig llegint.

Per exemple, no us ha passat mai rentar-vos les dents dues vegades perquè no recordàveu si ho havíeu fet?, o tenir un record de la infància creat a partir delsrecords dels altres? Jo tinc a la meva memòria imatges d’estar sota un cotxe (em va atropellar un quan era petita) i realment no sabria dir si el record és meu o l’he creat quan he imaginat aquella situacióa partir dels records de la meva mare.

Navegant per la red per tal d´ampliar i entendre millor tots els conceptes que es plantegen, he trobat un vídeo de Redes, anomenat “Memoria y evolución” quem´ha fet entendre una mica més cóm funciona la memòria. Quan recordem, es posen en joc diverses regions del cervell que emmagatzemen informació diversa sobre un mateix esdeveniment (memòria auditiva,visual,...) i totes aquestes peces passen per l´hipotàlem que és l’encarregat de donar forma al record.

hipotàlem

Al vídeo també parla dels 7pecats de la memòria, un d´ells, el d’interferència, és el qual explica que em netegi dues vegades les dents, perquè no presto atenció al que estic fent i per tant no guardo el record.

També diuque és molt necessari oblidar per tal de deixar espai per a les coses importants, no tot es pot recordar i tampoc tot es recorda amb la mateixa intensitat (aquí és on entra, com molts heu dit, el paperdels interessos personals).

Les vostres aportacions m´han ajudat a entendre una mica més què són la memòria a curt termini i la memòria a llarg termini (així que gràcies per la part que uscorrespon). La primera és necessària per tal d´entendre el món, ja que possibilita que una situació tingui sentit gràcies a la connexió amb la situació anterior. És com una seqüència de fotogrames...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Records
  • Records
  • Records
  • records
  • la polla records
  • Bigladen records
  • Pina records
  • Spinnin' Records

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS