Els trangénics

Páginas: 3 (621 palabras) Publicado: 4 de enero de 2015
ELS TRANSGÈNICS
En els últims temps la manipulació genètica dels organismes vius ha passat de ser una història de ciència ficció a convertir-se, literalment, en el pa nostre de cada dia.

1.Poden solucionar la fam al món?
Els organismes transgènics o "Organismes Genèticament Modificats" (OGM) poden no ser la solució al problema mundial de la fam; no obstant això, si representen unaalternativa acceptable per incrementar substancialment la producció d'aliments.
El problema de la fam al món no és un problema d'escassetat d'aliments, sinó un problema de repartiment, i d'accés a laterra. El simple augment de la producció que promet la revolució biotecnològica no condueix a alimentar les poblacions més necessitades.
2. Campanyes contra els transgénics.Del 12 al 1 Del 12 al 17 d'abril Greenpeace
convoca la Setmana estatal de Lluita contra
els Transgènics.
Greenpeace-Espanya es posiciona contra la
introducció dels transgènics enl'agriculura i
l'alimentació i a través de la seva campanya
pretén informar, conscienciar i fer actuar a la
ciutadania sobre els perills que comporten.


Boycott Factory farmed food


Lacampanya milions against Monsanto va ser iniciada per l'Associació de Consumidors Orgànics, l’any 1990 per lluitar contra la companyia Monsanto, responsable de desastres ambientals.

3. Pensamenti coneixement de la població
(a partir de l’enquesta)
La gran majoria de la població adulta té coneixement sobre aquest tipus d’aliments, i tot i saber els aspectes negatius de consumir-los, noparen compte a l’hora d’anar a comprar. Una minoria de la població adulta sap quines són les conseqüències de consumir aquests aliments, i per tant, s’abstenen de comprar-los i van amb compte quan fanla compra.
Pel que fa als joves, la gran majoria d’ells ha sentit el nom “Transgènics” però no sap ven bé el seu significat. Per tant, es aquest grup, el que menys informat està sobre aquest tema....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trangenics
  • Els crustacis
  • Els Perifèrics
  • Els aliments
  • Els ecosistemes
  • Els Impostos
  • Els assiris
  • Els Mites

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS