Elvisphyllic

Páginas: 3 (610 palabras) Publicado: 18 de enero de 2012
1
Més de dos milions de gossos i gats se sacrifiquen anualment per obtenir les seves pells, especialment a la Xina i altres països asiàtics.
Els investigadors han descobert entre 50.000 i 100.000pells de gat, emmagatzemades en fàbriques de productes animals a la Xina.
Es sacrifiquen almenys deu gossos per fer un sol abric - o més, en el cas d'usar pells de cadells. Es sacrifiquen fins a 24gats per fer un sol abric amb la seva pell.
Les pells de gossos i gats també s'utilitzen en rivets, folres, barrets, figures decoratives i remeis casolans. A més, s'utilitzen en joguines per a gossos iper a calçat.
El sacrifici d'aquests animals és sovint violent i sense misericòrdia. Els gats es escanyen dins de les seves gàbies, en presència d'altres gats. Els gossos s'enllacen al voltant delcoll amb filferros metàl.lics, i després se'ls tallen les anglès. El llaç de filferro els talla la gola a mesura que lluiten per escapar-se, abans de perdre el coneixement. A Harbin, Xina, elsinvestigadors de la HSUS presenciar el sacrifici d'un pastor alemany - encara conscient i parpellejant - mentre li arrencaven la pell. En una finca de cria de gossos a diverses hores de Harbin, elsinvestigadors van presenciar gossos morts penjats de ganxos mentre que altres - encara vius - esperaven el seu torn dins d'un quart fred i lúgubre.
2
La pelleteria no és només sinònim de mort, també ho és depatiment. Els mètodes utilitzats per matar els animals són esgarrifosos. En el cas d'animals en llibertat la seva mort es produeix especialment mitjançant la utilització de trampes, com ara ceps.Aquests mètodes no causen la mort de l'animal de forma ràpida, sinó que allarguen el patiment. La mort acaba produint-després de molt temps d'agonia.
En el cas de les granges, la crueltat s'iniciades del moment que s'obliga a viure els animals en reduïdes caixes al costat de centenars de congèneres, amb grans nivells de "stress" psicològic. Les granges no tenen en compte les seves necessitats...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS