Embaràs Mes A Mes

Páginas: 11 (2598 palabras) Publicado: 6 de mayo de 2012
L’EMBARÀS MES A MES
Tal com ens indica al llibre tu embarazo mes a mes, les autores Christine Schilte i Françoise Auzouy, afirmen que el primer mes d’embaràs és el mes més important. El símptoma més important és la falta de la menstruació, quan en la quarta o cinquena setmana el teu període no baixa serà indici de que estàs embarassada.
Com s’indica en el llibre, els símptomes queexperimentaràs aniran creixent a mesura que vagin passant els dies. Els principals seran:
* Malestars: Durant les primeres setmanes pot ser que sentis dolor en algunes zones del teu cos, sobre tot en els pits, ja que es tornen més sensibles i a poc a poc aniran augmentant de mida, també notaràs que els mugrons van agafant un color més fosc.
* Nàusees i vòmits: Començaran els malestars durant elsmatins, marejos i ganes de vomitar. Fins al tercer mes continuaran els vòmits.
També se’ns indica quins canvis patirà el bebè durant el primer mes d’embaràs. No es parla de fetus encara, ja que després de la fecundació, l’embrió anirà agafant forma, però passaran unes setmanes fins que adquireixi forma i els seus òrgans comencin a desenvolupar-se. Durant les quatre primeres setmanes l’embrió esconvertirà en bebè. Ja té cor, i batega a unes 150 pulsacions per minut.
A més com ens indica al llibre tu embarazo mes a mes, les autores Christine Schilte i Françoise Auzouy, afirmen que el segon mes d’embaràs comença a la cinquena setmana.
Christine Schilte i Françoise Auzouy ens parlen dels canvis en l’embarassada en el segon mes. - - Continuen els malestars. Els pits seguiran sensibles i el fluixsanguini augmenta. El teu cos s’està preparant per poder mantenir un bebè i poder fer que creixi sà i alimentar-se de tu correctament. Començaràs a acumular líquids i grasses i serà normal que el teu pes augmenti una mica, serà important que controlis l’alimentació. En la setmana 6 de l’embaràs aniràs sentint son i et trobaràs cansada. No t’espantis si et mareges o vas molt al bany a vomitar, elteu cos s’està ajustant i pot ser que tinguis baixades de sucre, seria recomanable que vigilessis la pressió.
- Se’ns parla dels canvis que pateix el bebè al segon mes. El teu bebè anirà desenvolupant-se. No mesura més que un granet d’arròs, però la seva forma anirà canviant i un extrem serà més ample que l’altre, la part del cap anirà posant-se més rodona i gran en proporció a la resta del cos.Ja en la setmana 7 anirà desenvolupant-se molt ràpid, apareixeran dos punts negres que seran els ulls i poc a poc aniran formant-se els espais per als demés òrgans puguin anar creixent. En el segon mes pot ser que mesuri uns 12mm i el seu pes arribi als 0,5 grams.

També com ens indica al llibre tu embarazo mes a mes, les autores Christine Schilte i Françoise Auzouy, afirmen que al tercer mesd’embaràs finalitza l’etapa embrionària i comença el període fetal. L’embrió passa a dir-se fetus. Per altra banda, aniràs notant que la roba et comença a quedar més ajustada i tot i que no veuràs clarament que la panxa ha crescut, hauràs pujat de pes. Faltaran algunes setmanes per a que comencis a sentir-lo dins teu.
- Altres canvis que indica al llibre són per exemple que els teus pits estaran méssensibles i pot ser que ja notis que han crescut una mica, això continuarà i desprès hauràs de comprar-te alguns sostens d’una talla més gran per a que et sentis més còmode. És molt probable que continuïs amb nàusees i vòmits, però has de tenir paciència ja que en una o dues setmanes aquests símptomes aniran desapareixent. Els canvis en l’interior del teu cos també són importants: el teu úter estàalbergant al teu bebè. Pot ser que hagis pujat entre un kg i un kg i mig. Serà important que comencis a cuidar-te.
- En aquest mes, segons Christine Schilte i Françoise Auzouy,al bebè se li ha format la boca i pot obrir-la i tancar-la. Serà normal que s’empassi el líquid amniòtic, desprès l’expulsarà per l’orina. El seu creixement segueix, poc a poc aniran formant-se els músculs, l’oïda i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • las mes
  • Mesa
  • mesas
  • La Mesa
  • Meso
  • la mesa
  • La Mesa
  • Los meses

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS