emdicsocde

Páginas: 4 (794 palabras) Publicado: 25 de marzo de 2014
Hellen Keller: És una nena que amb només 19 mesos es queda cega i sorda (com a conseqüència muda) a causa d'una enfermetat que li afecta al cervell. Des del principi la van donar per perduda i lifeien poc cas; a causa d'això, l'han malcriat pensant que suficient tenia ja ella sent cega, sorda i muda. No l'han inculcat cap tipus de norma i sempre l'han deixat fer el que vol, per això s'haconvertit en una persona irracional i quan no li concenteixen alguna cosa li donen rabietes. Però quan arriba Anna i li canvia tot això té pràcticament set anys, una edat ja difícil per canviar-li elshàbits però no impossible. Encara així és molt intel·ligent i té molt afany d'aprendre però com i quan ella vol.

Sra. Keller: És la mare de Hellen. Ella al principi quan es va adonar que era sorda icega no la va voler però era la seva filla i no podia deixar-la. Encara que ni ella ni cap membre de la família li fes molt de cas ella era qui s'havia guanyat el cor de Hellen i l'havia acabatestimant. Va ser l'única que va recolzar Anna, encara que ni ella mateixa pensés en cap moment en integrar-la en la societat ni que pogués arribar a fer una vida mitjanament normal valent-se per simateixa. A causa de tot el que està vivint s'ha convertit en una dona molt trista que només pensa en que a la seva filla no li passi res.

Capità Arthur Keller: És el pare de Hellen. És un home que semblamolt dur però que en el fons només vol que la seva filla sigui feliç encara patint tot el que està patint. És bastant comprensiu amb Hellen i la consenteix bastant però per ajudar l'evolució de laseva filla i per petició d'Anna es torna més sever amb ella.

Jimmy Keller: És el germà gran de Hellen i a viscut l'enfermetat de sa germana des de sempre. Ell no dóna cap esperança a Anna perquèpugui fer alguna cosa amb sa germana però de seguida s'adona que s'ha equivocat i és el primer en ajudar-la i fer que els seus pares també l'ajudin.


Anna Sullivan: És l'institutriu de Hellen,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS