Emocionómetre

Páginas: 2 (252 palabras) Publicado: 26 de octubre de 2015
EL MEU PRIMER VIATJE D'AVIÓ

És el meu primer viatge en avió i estic molt nerviós, cada cop està més a prop. Arriba el dia desortida i estic en l'aeroport. Mentre estic a la cua d'embarcament sento a unes hostesses comentant que un vol anterior ha tingut unaccident i s'estavellà i les noto molt nervioses. Això empitjora el meu estat de nervis i cada vegada el cor em batega més fort, estic a puntde no pujar a l'avió, però mentre pensava he anat caminant inconscientment i ja és massa tard, ja estic a dins. Estem enlairant i tincun mal pressentiment.
A la meitat del vol passem per una tempesta de llamps amb moltes turbulències i tot es mou molt. El pilot surtde la cabina i diu que no passa res i es posa a cantar una cançó molt alegre i les hostesses es posen a ballar, quina bogeria, penso. Desobte un llamp cau sobre l'avió i tremola moltíssim, sembla que perdem altitud, tothom crida, però el pilot segueix dient que no passares i continua cantant, no sé que es pitjor, si la por o la seva veu. Passats 15 minuts arriba la calma, que no sé si es pot dircalma perquè el pilot continua cantant.
Al aterrar el pilot diu: "espero que hagueu gaudit d'aquest vol, en cas contrari agafeu unaentrada gratuïta pel meu concert. Gracies per confiar en fly & sing i us desitjo una bona estada".
A la tornada agafo un autobús!!!
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS