Emperadores Romanos (Latín)

Páginas: 3 (702 palabras) Publicado: 8 de abril de 2013

EMPERADOR I


Nom: Gai Juli Cèsar
Biografia: Nascut 12/13de juliol el 100 a. C. a Roma en el si d'una família patrícia d'escassa fortuna, va estar emparentat amb alguns dels homes més influents de la seva època, com el seu tiet, el qual el va influir demanera determinant en la seva carrera política. L'any 44 a. C. és victima d'una conspiració duta a terme per un grup de senadors i el 15 de març del mateix any és assassinat.
Comentari: Al marge de laseva carrera política i militar, plena de reformes i canvis, Cèsar va destacar com orador i escriptor. Va redactar, al menys, un tractat d'astronomia, un altre sobre la religió republicana romana i vafer un estudi sobre el llatí, no es conserva cap d'aquestes dues obres. Las úniques obres que es conserven son els seus comentaris de la Guerra de la Gàl·lia i els seus comentaris sobre la GuerraCivil. Es coneix el desenvolupament de la seva carrera com a militar i gran part de la seva vida gràcies a les seves pròpies obres.
Descripció de la peça del museu: La peça del museu és un retrat demarbre del cap de Juli Cèsar, l'altura d'aquesta escultura es de 39.50 centímetres, li falta un tros de cara.






EMPERADOR II


Nom: Gai Juli Cèsar August
Biografia: Gai Juli Cèsar August,conegut com Cèsar August i més habitualment només August, va ser el primer emperador de l'Imperi romà. Va governar entre 27 a. C. i 14 d. C. any de la seva mort, convertint-se així en l'emperadorromà amb el regnat més llarg de la Història.
Comentari: El regnat d'August va servir per consolidar l'Imperi romà, un règim que duraria centenars d'anys fins a la seva decadència i caiguda. Moltsconsideren a August l'emperador més gran de Roma.
En el seu regnat es van crear les primeres forces policials i de bombers institucionalitzats
A més, August va voler representar l'esperit de la virtut...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Emperadores romanos
  • Emperadores Romanos
  • Emperadores Romanos
  • emperadores romanos
  • Adriano Emperador Romano biografia
  • Emperadores Romanos Durante El Principado
  • 7 Emperadores Romanos
  • Excentricidades de los emperadores romanos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS