Emprendedor

Páginas: 3 (718 palabras) Publicado: 18 de abril de 2015
1. Emprenedor/a
Per a mi una persona emprenedora posseeix un esperit de recerca d’alguna cosa nova, que accepta el risc com a part inherent de tot el que fa, i que veu en cada dificultat un repte aser vençut i no un bloqueig. Una persona emprenedora és creadora dels seus propis reptes i és el creador i executor de les seves pròpies solucions.
Les persones emprenedores tenen una sensibilitatespecial per detectar oportunitats i la capacitat de mobilitzar recursos externs.
2. En referència si a un emprenedor neix o es fa, al meu parer podríem dir que una mica de cada cosa.
El perfil d’unemprenedor és crea mitjançant la unió d’experiències capacitats, habilitats i actituds. És una barreja entre el que som i el que volem arribar a ser. Per això, crec que un emprenedor neix i es fa.
Sique és veritat que ser emprenedor també és una actitud. És un esperit que sorgeix del desenvolupament d’una sèrie de capacitats personals, i no només té a veure amb el fet de desenvolupar projectespropis, sinó que també a tenir un actitud en el nostre treball, demostrant la nostra implicació en projectes aliens. Però també, tot aquell que ja treballi en una empresa, independentment de la sevamida, pot aporta-hi la seva iniciativa i donar peu a una cultura emprenedora a tos els àmbits.
3. APORTACIÓ FETA PEL PROFE AL MATEIX DEBAT

3.1 La primera és que si considereu que les barreres d’entradaper l’activitat emprenedora seran a partir d’ara més grans o més petites
Com alguns dels meus companys, jo també crec que si seran més grans les barreres d’entrada per l’activitat emprenedora. Al meuparer cada cop les barreres són més nombroses i més estrictes. A continuació enumero algunes possibles barreres que es pot trobar qualsevol emprenedor actualment:
La existència d’altes inversionsinicials: per exemple, una gran empresa de transport que hagi de comprar una flota de vehicles, sol mantenir fora a petits competidors amb la inversions d’inversions menors.
Accedir a proveïdors i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Emprendedor
  • Emprendedores
  • emprendedores
  • Emprendedores
  • emprendedores
  • Emprendedores
  • El Emprendedor
  • UN EMPRENDEDOR

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS