emprenedoria

Páginas: 3 (660 palabras) Publicado: 8 de abril de 2013
Reflexió i discussió del model d’universitat emprenedora del TCM

1. Per què és tant important la capacitat emprenedora en una regió concreta?

Avui dia la capacitat emprenedora és més importantque mai per a fer que la societat en la que vivim tiri endavant.
Gràcies aquesta capacitat emprenedora floriran noves economies que directe o indirectament afavoriran a l’economia d’aquesta regióconcreta.
Això crearà una dinàmica innovadora en la regió la qual afectarà molt positivament fent aparèixer nous mercats, noves idees i nous llocs de treball a aquesta regió.
2. En quins aspectesprincipals es diferencien la universitat investigadora clàssica i la universitat emprenedora?

La universitat investigadora clàssica es basa en la formació dels alumnes en un sector molt concret idirigint els seus objectius en un present sense tenir en compte la capacitat d’innovació dels alumnes i per tant deixant de banda un futur complicat.

Per altre banda la universitat emprenedora tot iseguir uns estudis com les universitats clàssiques empleen part de les hores acadèmiques ha estudiar i conèixer estils i tècniques per ha poder formar la teva pròpia empresa o per ha ser nouemprenedor.
Alhora, en una universitat com la nostre, hi ha relació universitat i empresa, les dues parts fan un intercanvi de coneixements el qual ajuda a l’alumne a crear una capacitat emprenedora amb ganesde tirar endavant projectes d’interès
3. Quin és el principal servei de la universitat emprenedora TCM?
La universitat TCM, com he comentat anteriorment està orientada a crear un alumne ambmentalitat oberta i emprenedora; és a dir, ens dóna coneixements i fa intercanvi d’experiències per tal de trobar el punt d’aprenentatge exacte per a un bon procés innovador.
Com diu el text aquestauniversitat afavoreix al caràcter innovador i ajuda a crear competències en el nostre territori. Això també podem trobar-ho en la incubadora de la nostra universitat, la qual a partir de cooperacions...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Emprenedoria
  • Emprenedoria
  • emprenedoria
  • emprenedoria catalana
  • emprenedoria
  • emprenedoria
  • Trabajo emprenedoria
  • EIE (empresa I Emprenedoria)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS