Empresa colonial

Páginas: 24 (5829 palabras) Publicado: 17 de febrero de 2011
Índex

1. Introducció de l’empresa
1. Descripció general de l’empresa
2. estratègia corporativa
3. concepte de negoci
2. Organigrama general de l’empresa
1. Anàlisi de l’organigrama
3. Tipologia general d’agrupació i Principals sistemes de coordinació utilitzats en l’empresa
1. Sistemes d’agrupació
2. Mecanismes de coordinació
4. Descripció formal de un lloc detreball
1. Descripció Teòrica
2. Descripció pràctica
3. Altres exemples
5. Conclusions
6. Annex: Entrevista al personal de l’empresa.
7. Bibliografia

1. Introducció de l’empresa
1.1 Descripció general de l’empresa
La empresa immobiliària Colonial S.A. va ser constituïda el dia 8 de novembre de 1956, té 54 anys. Juntament amb Societats Dependents formen el Grup Colonial. ImmobiliàriaColonial es considerada un dels principals operadors en el mercat espanyol i en l’europeu en el mercat immobiliàri, tant en lloguers, promocions o vendes de oficines de negocis, oficines comercials i també complexos residencial, tot i que en menys mesura.
L’ Immobiliària Colonial té uns actius valorats en 5.132 milions d’euros, i una cartera immobiliària valorada en 7.000 milions d’euros, formadaper edificis d’oficines de negocis (91%) en algunes de les principals business zones d’Europa, com ara Madrid, Barcelona i París. També formen part de la cartera immobiliària de Colonial oficines comercials (4%) entre d’altres.

Actualment l’empresa Immobiliària Colonial S.A. té un gran deute que a solucionat mitjançant llargues negociacions amb entitats bancàries, han aconseguit resoldre eldeute però han perdut tota la llibertat a l’hora d’actuar.
Dins l’empresa la majoria de càrrecs administratius estan ocupats per dones, en canvi els càrrecs directius estan ocupats per una majoria d’homes (12 homes) i quatre vegades menys per dones (3 dones). Tot i així a Immobiliària Colonial trobem la majoria de treballadors són de sexe femení.

1.2 Història de l’empresa
L’ImmobiliàriaColonial va nèixer amb la finalitat de poder gestionar el gran patrimoni de terrenys amb el qual contava el Banc Central Hispano, el qual entre l’any 1876 i el 1946 va participar molt activament en l’economia del país. Va tenir una gran activitat durant els anys 60, on Barcelona es trobava en creixement en el sector immobiliàri i en el sector de la construcció, i on Colonial va tenir un paper important,amb la gran edificació del projecte Barcelona-2 que es va dur a terme durant aquests anys a Barcelona. Cap a finals dels anys 70, Colonial va començar a realitzar les seves primeres promocions per a la venta de primeres residències, ubicades en les zones d’Espanya amb més demanda. Entre el 1977 i el 1991 es van començar a crear víncles entre Colonial i l’entitat bancària La Caixa, que van culminarel 1991 quan La Caixa va comprar la majoria de participacions de la Colonial, fet que va aportar a l’empresa 500.000 m2 amb diferents locals i lloguers i motivacions per millorar.
Durant els anys 90 l’empresa va optar per una racionalització i reposicionament de la seva cartera d’actius, fet que va fer a l’empresa centrar la seva estratègia en el lloguer d’oficines de qualitat centrades enBarcelona i Madrid. Aquest procés va experimentar una gran millora a partir de l’ Octubre de 1999, quan la companyia va sortir a Borsa. L’any 2004, es va produïr un fet molt important per a l’empresa, la companyia va adquirir la Societé Foncière Lyonnaise ( SFL ), una companyia francesa que comptava amb un gran nombre d’edificis d’oficines molt ben situades en centres de negacis de París. Aquestaoperació va permetre a Colonial passar a ser una empresa immobiliària de referència en la zona euro, i que el Grup Colonial dupliqués el valor dels seus actius. El mes d’Abril de l’any 2007 La Caixa va negociar una fusió amb el Grup Inmocaral, i a partir d’aleshores Inmocaral-Colonial, va passar a ser l’empresa denominada Immobiliària Colonial S.A. A l’Agost del mateix any 2007, Immobiliària...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Colonialismo
  • colonialismo
  • COLONIALISMO
  • Colonial
  • El Colonialismo
  • Colonialismo
  • Colonialismo
  • Colonial

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS