Empresa De Alquiler De Coches ( Departamento Rrhh)

Páginas: 25 (6197 palabras) Publicado: 28 de mayo de 2012
ÍNDEX
Pàgina


Empresa 3

Organigrama, Responsabilitat i autoritats 4

Planificació de RRHH 5

Professiogrames, anàlisis de treball 7

Reclutament de personal 22

Currículums i cartes de presentació 23

Cartes d’acceptació 47

Cartes de no selecció 51

Localització 59




























Nom: Lloguers iVendes Rauto.
Funcions de l’empresa:
La nostra empresa es dedica a prestar els millors serveis de venda i lloguer de vehicles.
En la nostra oficina de Barcelona es situa el departament de comptabilitat que dirigeix les activitats relacionades amb les funcions financeres de l'empresa, la comptabilitat, la planificació financera i pressupostària, la tresoreria (pagaments i cobraments), lesfinances, els estudis econòmic-financers i les inversions. A més informem sobre serveis que oferim, la gama de vehicles que tenim disponibles i per descomptat els preus i les ofertes.
Loguers i Vendes REAuto, va nèixer l’any 1968, on vem tindre un gran èxit de sortida. Vist l’èxit inicial l’any 1986 ens vem dedicar també al lloguer de vehicles i no només a la venda, des de les hores som líders enel nostre sector.
Em rebut infinits de missatges i post en el nostre blog ( www.blogspot/reauto.com , on podeu visualitzar les nostres ofertes, el opina la gent, o simplement donar un cop d’ull.


En la nostre empresa oferim:
- Venda de cotxes
- Alquiler de cotxe




















Organigrama:


[pic]


Cap de ventes:
El departament deventes s’encarregade d’oferir les millors qualitats de les que disposem, per tal que els clients escullin els nostres vehicles tant en les vendes com els lloguers.
Departament de personal:
El departament de personal dirigeix les activitats de l'empresa relacionades amb la preselecció, reclutament, contractació, formació, promoció , control i gestió , seguretat i higiene, remuneracions iincentius i nòmines.
Responsabilitat i autoritat:
- Participa dintre de les àrees de la seva competència (planificació, selecció...), en els estudis sobre la situació actual, punts forts i febles de l'empresa, hipòtesi d'evolució i tots aquells que es considerin preparatoris per als plans estratègics.
- Defineix les àrees d'activitat més importants a llarg termini en l'adreça de RecursosHumans, proposant a planificació i organització, accions concretes en aquests camps.
- Col·labora en la preparació de la normativa general per a la planificació de la normativa a curt termini en àrees de la seva competència.
- Determina els objectius, polítiques i plans a curt termini de l'Adreça de Recursos Humans d'acord amb els objectius i polítiques generals de l'empresa.
-Formula o rep i recomana per a la seva aprovació proposades de directrius sobre planificació, selecció i formació, contractació i gestió i seguretat i higiene; dirigeix aquestes directrius una vegada aprovades i porta a terme tals activitats per a l'empresa.
- Recull, desenvolupa, integra i establix definitivament a nivell de Recursos Humans i programes de les unitats sota el seu comandament,prèvia negociaci.
- Proposa els canvis de nivell en els llocs de la seva pròpia organització i col·labora en les descripcions de les tasques i en la preparació dels manuals de l'organització.
- Planifica, organitza , dirigeix i controla el conjunt de les activitats realitzades per les unitats de comandament, d'acord amb les polítiques de direcció general, a fi d'aconseguir la màximaproductivitat del personal al seu càrrec.
- És responsable de la selecció, formació i desenvolupament del personal dintre de la seva àrea de competència, proposant per als caps de departament i decidint per a la resta del personal al seu servei ascensos, premis, sancions i retribucions en concordança amb les polítiques generals de l'empresa.
- Establix els horaris, vacances, permisos i festes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Descripcion del departamento de rrhh de una empresa eléctrica
  • Alquiler de coches
  • Departamento de rrhh
  • Formato Contrato De Alquiler Departamento
  • departamentos de una empresa
  • Departamentos En La Empresa
  • Departamentos De Una Empresa
  • DEPARTAMENTOS DE EMPRESA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS