empresa

Páginas: 3 (689 palabras) Publicado: 7 de enero de 2014
1er Batx
Economia de l’empresa 17/11/2012





ACTIVITAT ECONOMIA: Comentarid'actualitat. Novembre 2012

La problemàtica és que estem vivint amb la llei de 1917 que t’envarguen la teva casa i a sobre has de tornar els diners, aquesta llei aconsegueix deixar a la pobresa amoltíssimes famílies; però desde fa poc que s’esta mirant de reformar-la.

Amb el suïcidi de Amaia Egaña, el poble a obert els ulls i ha “dit prou” als desnonaments, amb el suïcidi la gent s’haalarmat i el poble ara lluita contra els desnonaments. Es podria dir que amb la mort de Amaia tots hem vist que hem arribat a una situació crítica en que s’ha de dir prou i s’han de canviar les coses.1) Vídeo tv3: Units per unes hipoteques més justes.

Perdre la vivenda, per no poder pagar la hipoteca, pot no saldar el deute i quedar-ne una part important pendent de pagar al banc o caixa. Laplataforma Afectats per la Hipoteca i l’Observatori DESC lluiten per canviar aquesta situació, inèdita a l’entorn europeu i nord-americà.
230mil famílies afectades per una execució hipotecària.
En elvídeo es veu una forma e que les persones lluiten contra el poder judicial que no és la violència, sinó tenir plans per a aquets tipus de casos, tenir coneixement de les lleis i saber com lluitar ifer front a aquestes situacions.
Després explica l’engany fet per unes caixes d’estalvis en que diuen que et congelen el pagament o sigui que no pot variar. Però després les famílies es troben en queles han timat perquè el preu a baixat i estarien pagant molt menys.



2) Visita web INE. Lectura nota de premsa 3rt 2012.

És molt alarmant que de 17M de famílies de l’estat espanyol, que1,8M de famílies tots els seus membres estan en l’atur. I també és molt alarmant que en famílies no es pugui arribar a final de mes perquè només treballa 1 persona amb la edat de treballar.
Totes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Empresas
  • Empresa
  • Empresa
  • Empresas
  • Empresa
  • Empresas
  • Empresa
  • Empresa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS