En busca del fuego

Páginas: 2 (358 palabras) Publicado: 2 de abril de 2014
“EN BUSCA DEL FUEGO”
Resum:
La pel·lícula en busca del fuego tracta sobre com era la vida quan no sabien fer foc.
Tot comença en un moment determinat, quan una tribu d’homosapienspoc desenvolupats, troben el foc i l'utilitzen per viure.
Però els altres animals els intenten robar. Per culpa de les baralles que tenen en alguns animals se’ls hi apaga el foc. Llavorsdecideixen anar que tres d'ells aniran a buscar-lo per poder sobreviure mentrestant els altres es posaran en una illeta propera al mar per estar protegits de l’atac d’altres animals.Aquells que busquen el foc troben una tribu amb la que es barallen, i aconsegueixen fugir juntament amb una noieta d'una altra tribu ja més desenvolupada.
Quan arriben a un cert punt decamí, la noia intentant comunicar-se amb ells, com no li fan cas ella va cap a una altra direcció, però ells segueixen el seu camí. Un dels nois s'ha enamorat d’ella i decideix buscar-la.
Elsaltres al veure-ho el volen detenir però l'amor és més fort que qualsevol impediment i l'acaben seguin. Ell arriba a una altra tribu, la de la noia, que el reben de manera especial, i esretroba amb la noia. Aquesta tribu ja a descobert com fer foc, i li ensenyen. Al cap d’uns dies arriben els altres dos que el seguien. No es reben amb gaire bona benvinguda i a la nitfugen amb l'altre, la noia i el foc.
Ells acampen en un lloc per passar la nit, i l'home intenta fer l'acte sexual amb la noia de manera brusca, com els animals, però ella li ensenya quees l'amor i que no tot es fer-ho així. Al final tornen a la seva tribu amb la noia. Ella els i ensenya com fer foc ja que se’ls i va apagar. I aprenen que és el verdader amor i comencen aser persones.
Conclusió:
Aquesta pel·lícula ens a fet entendre que no tot el que ara tenim és tant fàcil d’aconseguir. Tot costa un preu i/o un temps, i no ho em de despreciar.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • En Busca Del Fuego
  • En Busca Del Fuego
  • En Busca Del Fuego
  • En Busca Del Fuego
  • en busca del fuego
  • En Busca Del Fuego
  • En busca del fuego
  • En Busca Del Fuego

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS