En El Nombre Del Pad

Páginas: 3 (514 palabras) Publicado: 21 de abril de 2012
reLuciana Serena Rocha Rivero
4rt B
Ético-cívica

Preguntes Del film
Director: Jim Sheridan.
Intèrprets: Daniel Day-Lewis, Emma Thompson.
Nacionalitat: Irlanda, 1993.____________________________________
1. Aquesta pel·lícula està basada en fets reals. Informa’t i explica amb paraules teves el problema polític que constitueix el teló de fons del film.
Aquestproblema polític tracta sobre la independència de Irlanda del nord, no vol que Anglaterra segueixi governant-la, vol ser independent i com que no arriben a un acord, comencen a haver-hi atemptats als dospaïsos. Al cap de 30 anys més o menys, després de morir milers de persones i de haver-hi tan atemptats arriben a un acord.
2. Sense utilitzar Internet, resumeix en un màxim de 10 línies l’argumentde la pel·lícula.
Aquesta pel·lícula tracta sobre uns joves irlandesos que son acusats injustament d’uns atemptats a Anglaterra durant el conflicte d’Irlanda i Anglaterra. Mostra com una advocadaanglesa ajuda a que aquests joves surtin de la presó per una pena injusta que els policies anglesos se’ls han posat.
3. Creus que el terrorisme és exclusiu de determinades persones que s’enfronten aun Estat?, o bé, penses que també poden existir Estats terroristes?. En el cas que consideris que també es pot parlar de terrorisme d’Estat, explica-ho.
Jo crec que poden haver-hi de tots dos. Arabé explica-ho no tinc paraules.
4. El film denuncia unes injustícies comeses en un Estat catalogat com a democràtic. Creus que els fets exposats s’haurien desenvolupat igual en una dictadura?, lahistòria hauria tingut el mateix final? Justifica la teva resposta.
En una dictadura no passaria el mateix que en un estat democràtic. A la dictadura el final seria que els acusats estarien amb lacadena perpetua i no podrien fer justícia, ja que el dictador fa el que vol.
5. Penses que l’ esdevingut en aquest relat fílmic ha passat o pot passar a Espanya?
Jo crec que ha passat a Espanya i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pade
  • PADOAN
  • Touch Pad
  • sketch pad
  • Medidas PAD
  • Ejercicos Pad
  • Reporte Pad
  • Word Pad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS