Encuesta

Páginas: 3 (675 palabras) Publicado: 16 de abril de 2011
PAC 2
MÈTODES , DISSENYS I TÈCNIQUES D’INVESTIGACIÓ EDUCATIVA.

TASCA
Planifica una investigació que empri la metodologia d’enquesta.

ESTUDI SOBRE LA PARTICIPACIO A LA VAGA GENERAL DEL 29 DESETEMBRE

Universitat Oberta de Catalunya

Introducció
El nostre govern ha pres unes mesures de reforma laboral per fer front a la crisis que no han estat de l’agradat de tothom; aquestes hanprovocat nombroses protestes entre la població. La reforma de les pensions, el retall dels sous dels funcionaris… són algunes de les mesures adoptades.
Per materialitzar aquestes queixes, la població haestat cridada a fer una vaga general el 29 de setembre per protestar contra la política econòmica del govern.
L’objectiu del nostre treball es determinar les preocupacions de la ciutadania per lasituació econòmica actual del nostra país, concretament per la crisis econòmica i per la capacitat del govern per resoldre aquesta.
La pregunta que aquí és planteja és si són els ciutadans partidaris ono de la vaga general per protestar contra la política econòmica del govern i en quina mesura serà efectiva de cara a resoldre les mesures adoptades per la reforma laboral.
El disseny d’enquestautilitzat és transversal; ens interessa com veu la població aquesta situació i poder establir les diferències que pugui haver-hi, per exemple, entre grups d’edats diferents, si és funcionari o no… Lahipòtesis plantejada justifica aquest disseny, ja que serà una radiografia de com és en aquest moment la realitat.

Mètode
Variables
En la nostra enquesta utilitzam variables socioeconòmiques, com sónla reforma laboral, la reforma de les pensions i el retall del sou als funcionaris i variables sociopolítiques, com la capacitat del nostre govern per prendre mesures.
Mostra
La població objected’estudi és la població de Mallorca, dels dos sexes, d’entre 18 i 65 anys, població activa i en atur. S’han seleccionat aquests criteris, ja que és el grup de població amb dret a vot i en edat de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Encuesta
  • Encuestas
  • Encuesta
  • La encuesta
  • La encuesta
  • Encuestas
  • Encuesta
  • Encuesta

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS