Energia Renovable

Páginas: 5 (1111 palabras) Publicado: 27 de noviembre de 2012
2.tipos de energies renovables
* E.geotermica

L'energia geotèrmica és que l'energia que es poden obtenir mitjançant l'ús de calor de la terra del interior. No hi pot haver diferents tipus d'energia geotèrmica.
Energia geotèrmica d'alta temperatura. L'energia geotèrmica d'alta temperatura existeix a les zones actives de l'escorça. Aquesta temperatura és de entre 150 i 400 º C, el vapor esprodueix a la superfície i a través d'una turbina, generació d'electricitat.
L'energia geotèrmica de temperatures mitjanes. L'energia geotèrmica de la temperatura mitjana és aquell en què els fluids dels aqüífers són com a mínim d'altes temperatures, normalment entre 70 i 150 ° C. Per tant, la conversió vapor-electricidad es realitza amb un rendiment inferior i ha ser explotada per un fluidvolàtil.
L'energia geotèrmica de baixa temperatura. L'energia geotèrmica de baixa temperatura és explotable en àmbits més amplis que els anteriors; per exemple, a les conques sedimentàries. És a causa del gradient geotèrmic. Són líquids a temperatura de 50 º c a 70 º C
.L'energia geotèrmica de molt baixa temperatura. L'energia geotèrmica de molt baixa temperatura es considera quan els fluids tenencalefacció a temperatures d'entre 20 i 50 ° C. Aquesta energia s'utilitza per a les necessitats domèstiques, urbanes o agrícoles.

E.solar:
* L'energia solar fotovoltaica es un tipus d'electricitat renovable obtingut directament de la radiació solar a través d'un dispositiu semiconductor anomenats cèl·lules fotovoltaiques o d'una deposició de metalls en un substrat de cèl·lules solars depel·lícula prima. Aquest tipus d'energia s'utilitza per incomptables aparell autònom, per abastir els refugis o cases aïllades i per a produir electricitat a gran escala per a xarxes de distribució d'energia. A causa de la creixent demanda d'energia renovable, la fabricació de cèl·lules solars i Instal·lacions fotovoltaiques evolucionat considerablement en els darrers anys. A finals del 2011, un totald'energia de GW de PV 67.4, havia estat instal·lat al voltant del món prou per generar 85 TWh/ano.1 l'energia solar fotovoltaica és actualment, després d'hidroelèctrica i l'energia, la tercera font d'energia renovable més important en termes de capacitat instal·lada a nivell mundial. Els panells fotovoltaics estan formats per un vidre i una fulla superior transparent juntament amb un recinte inferiord'EVA (etilvinilacetato) en forma d'entrepà, entre els quals el substrat del convertidor i les seves connexions elèctriques és encapsulat. Aproximadament la meitat de l'energia del sol arriba a la superfície de la terra. La seva característica pot ser:
La seva característica pot ser: La seva característica pot ser:
* Que genera l'energia en baixa tensió (380-800 V) i DC.
* Transformaamb un inversor per l'AC.
* A menys de 100 kW plantes d'energia l'energia s'injecta directament a la xarxa de distribució en baixa tensió (230V).
* I per a les potències superiors a 100 kW, un transformador és utilitzat per augmentar l'energia per a mitja tensió (15 o 25 kV) i s'injecta en el transport per a les xarxes d'abastament del darrere.

Tèrmica

L'energia tèrmica és part del'energia interna d'un sistema que és el total de l'energia cinètica com a resultat dels moviments de l'atzar d'àtoms i molècules. En termes simplificades, l'energia tèrmica és la que produeix calor i això es genera a causa de les col. lisions inelastic de les partícules que formen la matèria.
* És fàcil d'obtenir: simplement requereix l'energia cinètica, és a dir, automàticament, produeix calor.També està utilitzant panells fotovoltaics, que captura l'energia del sol (energia solar) i treballar-lo (exemple: conversió d'energia solar en energia elèctrica). L'energia del sol es produeix també a través de l'energia cinètica.
* És renovable: mai no acaba, perquè sempre hi ha l'energia cinètica (partícules atòmiques estan en constant moviment, genera un nombre extremadament baixa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Energías renovables Vs energías no renovables
  • ENERGIAS RENOVABLES VS ENERGIAS NO RENOVABLES
  • Energias Renovables Y No Renovables
  • Energia Renovable y no Renovable
  • Energias renovables y no renovables
  • energias renovables y no renovables
  • ENERGIA renovable Y NO renovable
  • Energia renovable y no renovable

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS