Energies Renovables

Páginas: 2 (397 palabras) Publicado: 13 de enero de 2013
1.- INTRODUCCIÓ
Hem triat aquest tema sobre energies renovables ja que els éssers humans necesitemn satisfer les seves necesitats de viure amb comoditat, i això s’aconsegueix mitjançant fontsd’energia que l’ésser humà és capaç de transformar en energía útil.
Hem arribat a un moment en el què hem abusat massa de les energies no renovables i hem de buscar un altre alternativa per continuar tinguenaquesta energía que ens permet viure.
Aquestes energies no renovables s’estan esgotan a causa de la seva regeneració tant lenta. Com per exemple el carbó que és d’origen orgànic format a partirdels residus vegetals que s’han dipositat i es fa servir principalment com a combustible fòssil gràcies el seu poder calorífic. Un altre exemple d’energia no renovable seria el petroli que és laprincipal font d’energia al món, que actualmente s’està fen un ús accesiu ja que d’aquesta energía se’n poden fer molts productes, com seria el plàstic, la gasolina…En aquesta energía també trobem l’energianuclear que és molt contaminant, perillosa però que alhora produeix molt.
Com que actualmente les no renovables s’estan esgotan, s’està començant a fer ús d’energies que es poden renovar o que nos’esgoten anomenades energies renovalbles. Alguns tipus d’aquestes energies són: l’energia hidráulica que aprofita la força de l’aigua, l’energia eólica que aprofita la força del vent, la solarmitjançant els rajos i l’escalfor del Sol, la geotérmica que aprofita l’escalfor de l’interior de la Terra i la mareomotriu que funciona gràcies al moviment de la marees i les ones.
L’objectiu d’aquest treballés apendre sobre un tema que ens ha semblat un tema importan, ja que és necesari saber les energies que s’estan instal.lant actualment i que sòn necessàries pel desenvolupament del planeta.2.-ENERGIES RENOVABLES
 És el conjunt de fonts d'energia que periòdicament es troben a disposició dels humans i que aquests són capaços de transformar en energia útil. Teòricament són inesgotables,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Energías renovables Vs energías no renovables
  • ENERGIAS RENOVABLES VS ENERGIAS NO RENOVABLES
  • Energias Renovables Y No Renovables
  • Energia Renovable y no Renovable
  • Energias renovables y no renovables
  • energias renovables y no renovables
  • ENERGIA renovable Y NO renovable
  • Energia renovable y no renovable

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS