Enerjia Com

Páginas: 2 (448 palabras) Publicado: 13 de marzo de 2015
BASSOLS ENERGIA
Discriminació horària
Subministraments en baixa tensió amb una potència contractada igual o menor a 15 kW
Per aquesta potència hi ha dues opcions: la contractació d’una tarifasimple (totes les hores del dia tenen el mateix preu) i la contractació d’una tarifa amb discriminació horària (hi ha dos preus diferents en funció de les hores del dia).
La Tarifa amb DiscriminacióHorària divideix el dia en dos períodes: Període Punta (P1), amb un preu per l’energia consumida més elevat, i Període Vall (P2), amb un preu molt més econòmic.
Els horaris d’aquests períodes estanregulats i canvien en funció de l’època de l’any (hivern/estiu).


     
La contractació de la discriminació horària està pensada per a consumidors que tinguin un consum important en el Període Vall (P2).Així doncs, abans de contractar aquesta tarifa, és molt important que tinguis la certesa que podràs realitzar bona part del consum en el Període Vall (P2). En cas contrari, amb la contractació de ladiscriminació horària es produiria un efecte contraproduent i, en lloc de pagar menys, la factura elèctrica s’acabaria encarint. 




Subministraments en baixa tensió amb una potència superior a 15kW
Per als subministraments en potència contractada superior a 15 kW, corresponents a la tarifa d’accés 3.0, en aplicació de la normativa vigent, s’usa la discriminació formada per tres períodes: elPeríode Punta (P1), corresponent a les hores amb el preu de l’energia més elevat; el Període Pla (P2), amb preus intermedis, i el Període Vall (P3), amb els preus més baixos.
    

QUINS TIPUS DETARIFA HI HA? 
En funció de la potència contractada i en aplicació de la normativa vigent, al teu subministrament li correspondrà la tarifa d’accés següent:
Subministraments en Baixa Tensió:
Tarifa 2.0A(sense discriminació horària) i 2.0DHA (amb discriminació horària): Subministraments amb una potència contractada igual o menor a 10 kW.
Tarifa 2.1A (sense discriminació horària) i 2.1DHA (amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • enerjias
  • Enerjia
  • enerjia alternativa a la del petroleo
  • Ley de la enerjia
  • Como comer comida comestible
  • Reflexion: Yo como, tu comes, el come
  • Como Comer Comida
  • como comer

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS