Enfermedades de los órganos sexuales

Páginas: 3 (644 palabras) Publicado: 16 de mayo de 2014
APARELL MASCULI
El sistema reproductor masculí humà consta d'una sèrie d'òrgans sexuals els quals es troben, en gran part, fora del tronc, al voltant de la regió pèlvica.
Els principals òrganssexuals masculins són el penis i els testicles que produeixen l'esperma i els espermatozoides.
APARELL FEMENÍ
El sistema reproductor femení consta de dues parts principals: l'úter, que acull eldesenvolupament del fetus, produeix secrecions vaginals i uterines, i passa esperma del mascle a través de les trompes de Fal·lopi, i els ovaris, que produeixen els òvuls de la femella.
CÀNCER DE PROSTATAEl càncer de pròstata  és una malaltia en què el càncer es desenvolupa en la pròstata, que s'encarrega de produir certs elements del líquid seminal. Té lloc quan les cèl·lules de la pròstata muten icomencen a multiplicar-se sense control. Aquestes cèl·lules poden anar de la pròstata a altres òrgans (metàstasi).
DISFUNCIÓ ERECTIL
La disfunció erèctil és una situació en què no hi ha unaadequada resposta erèctil davant dels estímuls sexuals, que permeti la introducció del penis en un acte sexual. Pot ser que hi hagi una manca completa de resposta o una resposta insuficient.
EJECULACIÓPRECOÇ
L'ejaculació precoç és una falta de control sobre el reflex ejaculatori. La gran majoria dels homes han experimentat una ejaculació precoç en algun moment de la seva vida sexual. En els casos mésgreus, l'home ejacula abans de la penetració de la seva parella o pocs segons després de fer-ho.
ESTERILITAT
Esterilitat és la incapacitat d'un organisme, permanent o transitòria, degenerar gàmetes viables. Això implica una impossibilitat de reproduir-se, per oposició a la fertilitat.
FIMOSI
La fimosi és una anomalia de la pell del penis que altera la mecànica d'aquest òrgan. És deguda al'estenosi de l'orifici prepucial, que impedeix la retracció completa del prepuci per a deixar el gland al descobert. La fimosi pot dificultar l'erecció i impedir una bona higiene del penis. La solució...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Enfermedades De Los Organos Sexuales
  • Organos Y Enfermedades
  • enfermedades sexuales
  • Enfermedades Sexuales
  • Enfermedades sexuales
  • Enfermedades sexuales
  • Enfermedades Sexuales
  • que son las enfermedades sexuales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS