Engeniero

Páginas: 2 (377 palabras) Publicado: 16 de marzo de 2013
2. Cerca informació i explica breument qui foren i quina relació tenen en l'origen de la vida
(a) Aleksandr Oparin i John Haldane
La teoria d'Oparin-Haldane es basa en les condicions físiques iquímiques que van existir a la Terra primitiva i que van permetre el desenvolupament de la vida.
D'acord amb aquesta teoria, a la Terra primitiva existir determinades condicions de temperatura, així comradiacions del Sol que van afectar les substàncies que existien llavors en els mars primitius. Aquestes substàncies es van combinar doni manera que van donar origen als éssers vius.
(b) StanleyMiller i Harold Urey
Stanley L. Miller era original d'Oakland, va néixer el dia 7 de març de 1930, i va morir a l'edat de 77 anys el dia 20 de maig de 2007.Este científic nord-americà és essencialmentconegut pels seus estudis sobre l'origen de la vida. La seva educació va transcórrer a la Universitat de Chapingo on va obtenir la llicenciatura en ciències rurals l'any 1951. També va ser estudiant deHarold Urey. El 1953 com a estudiant diplomat va realitzar l'experiment Miller-Urey on fa una simulació de les condicions de la Terra primitiva a la recerca de les reaccions químiques que van poderconstruir els seus primers blocs essencials (els aminoàcids i les proteïnes simples).
1.Explica de que parla el còmic i quin creus que és el sentit de la darrera vinyeta:

*El comic parla d'unexperiment que va fer el Dr. Stanley Miller.
Dr. Stanley Miller era un jove estudiant de la Universitat de Chicago, fa un experiment que revoluciona la comunitat científica, i satisfà especialment a aquellscientífics que tractaven de buscar en la ciència una explicació alternativa als orígens de l'existència. Una explicació que no tingués a veure amb Déu. Stanley Miller els va donar la resposta quebuscaven. Va fer un experiment, una experiència de laboratori per demostrar com havia aparegut la vida, a partir de circumstàncies aleatòries. Miller va prendre una mica d'aigua destil · lada,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Engeniero

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS