ens visiten 3 periodistes

Páginas: 2 (452 palabras) Publicado: 11 de febrero de 2015
IV-REPORTATGE 1

1r-Cal fer un resum de tot el que has vist i sentit.
2n-Al final cal que facis un apartat amb el QUÈ HAS APRÉS?

Ens visiten 3 periodistes al col·legi Claver

· Els alumnesde 1r d’ESO, coneixen l’experiència de 3 periodistes en els mitjans de comunicació.
· Els 3 visitants, feliciten als alumnes de 1rd’ESO, per el seu comportament i ampli respecte que els hi ha tingut.Avui han vingut tres periodistes amb 3 tasques diferents, però tots tenen un paper important en els mitjans de comunicació, tot i que tenen tasques diferents, els tres son periodistes, uns mésautònoms que altres i uns surten a televisió i tot! Ells són:
La Carolina: Es editora i presentadora en TV3 “la comarca”, porta 10 anys treballant per TV3, però 5 anys més fent també aquesta feina.
L’Íñigo: Es autònom, sent una notícia i hi va allí per fer fotos o vídeos, i els ven, porta 10 anys guanyant-se la vida d’aquesta manera.
El Jesús: És locutor de la Radio Nacional Española, ell diu que laradio és el millor mitjà de comunicació per la seva immediatesa, per la seva constància i per la seva mobilitat.

Sobretot ens han parlat metafòricament d’un arbre que cal podar com si fos unreportatge.
Les branques i el tronc són la informació, Les fulles són les notícies, i el ”podar” significa que hem de anar triant les notícies més importants i vigilar la manera de tallar-les(que no lestallem massa o que l’audiència ens entengui). Vol dir que hi ha notícies més importants i d’altres que no, però la gent te opinions diferents i has de saber triar les més importants, però sempre tenintamb conte diferents aspectes.


Què he aprés?

He aprés moltíssims coses, però sobretot em vull fixar en que per tenir un “gran” reportatge cal tenir sempre imatges “espectaculars’’ , sempre hasde tenir present que vols mostrar a la gent, t’has de fer un esquema per tenir-ho ben clar. i tenir-lo present en l’hora d’editar, has de tenir paciència, has de vigilar amb l’audiència en la qual...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Métodos de Ens. 3
  • Visita Al Horno 3 (Fundidora)
  • Informe De 3 Visita
  • VISITA A 3 GALERIAS DE ARTE
  • Ens
  • ENS
  • Ens
  • 3 notas periodísticas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS