Ensayo Para Un Individuo

Páginas: 2 (471 palabras) Publicado: 2 de octubre de 2012
Des de la Terra només veiem la capa exterior. Es diu fotosfera i té una temperatura d'uns 6.000 º C, amb zones més fredes (4.000 º C) que anomenem taques solars. El Sol és una bola que es pot dividiren capes concèntriques. De dins a fora són:

Nucli: és la zona del Sol on es produeix la fusió nuclear a causa de l'alta temperatura, és a dir, el generador de l'energia del Sol

Zona radiativa::les partícules que transporten l'energia (fotons) intenten escapar l'exterior en un viatge que pot durar uns 100.000 anys pel fet que aquests fotons són absorbits contínuament i reemitidos en unaaltra direcció diferent de la que tenien.

Zona convectiva: en aquesta zona es produeix el fenomen de la convecció, és a dir, columnes de gas calent pugen fins a la superfície, es refreden i tornen abaixar.

Fotosfera: és una capa prima, d'uns 300 km, que és la part del Sol que nosaltres veiem, la superfície. Des d'aquí s'irradia llum i calor a l'espai. La temperatura és d'uns 5.000 ° C. En lafotosfera apareixen les taques fosques i les fàcules que són regions brillants al voltant de les taques, amb una temperatura superior a la normal de la fotosfera i que estan relacionades amb els campsmagnètics del Sol

Cromosfera: només pot ser vista en la totalitat d'un eclipsi de Sol És de color vermellós, de densitat molt baixa i de temperatura altíssima, de mig milió de graus. Està formadaper gasos enrarits i en ella hi ha fortíssims camps magnètics.

Corona: capa de gran extensió, temperatures altes i de baixíssima densitat. Està formada per gasos enrarits i gegantins camps magnèticsque varien la seva forma d'hora en hora. Aquesta capa és impressionant vista durant la fase de totalitat d'un eclipsi de sol

L'hidrogen és, per tant, l'element que preval en el Sol Pel nombred'àtoms seva quantitat és, aproximadament, deu vegades més gran que la de tots els altres elements, pertanyent-gairebé el 70% de la massa del Sol (l'hidrogen és l'element més lleuger).

Pel seu...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ensayo el individuo
  • Desafios para el individuo
  • Ensayo. estado, sociedad e individuo
  • Ensayo comportamiento organizacional del individuo
  • Ensayo individuo en la sociedad
  • Ensayo de los términos estado, sociedad e individuo
  • Ensayo "Individuo Y Sociedad"
  • Ensayo:"El Papel Del Estado En La Socialización De Los Individuos"

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS