Ensayos

Páginas: 3 (729 palabras) Publicado: 1 de diciembre de 2013
World Wide Fund For Nature



“Per un futur en el qual els humans visquin en harmonia amb la natura.”



La WWF és una fundació cultural i apolítica, va començar fa 50 anys amb un grup depersones preocupats per la degradació del medi ambient i l’extinció d’alguns animals. És l’organització mundial més gran per a la naturalesa.



Té oficines en més de 100 països diferents, 5milions de socis i en total arreu del món han fet més de 1200 projectes. Els seus objectius són conservar la biodiversitat, assegurar la sostenibilitat i minorar la contaminació i el consum excessius enel medi.

A Espanya la fundació va arribar fa uns quaranta anys, ho va aportar Félix Rodríguez de la Fuente. Té tres oficines, a Madrid, Doñana i Canàries que integren a més de 500 voluntaris.Abans l’associació a Canadà i Estats Units era anomenada World Wildlife Fund. A Espanya va començar anomenant-se Adena, després va passar a ser WWF/Adena i per últim, avui en dia s’anomena WWF España.La fundació obté els diners a partir de les quotes dels socis, donacions, línies nacionals i europees de finançament de projectes.


Segons WWF, cada any, s’extingeixen més de 10.000 i 50.000espècies al planeta



Enmig de les costes oceàniques de Namíbia, llençols i deserts, boscos, hi ha una extraordinària varietat de vida marina i terrestre, incloent la major població lliured'itinerància de rinoceront negre d'Àfrica i la població guepard gran del món. El treball de WWF a Namíbia se centra en el suport al seu programa de conservació-un model reeixit comunitària per equilibrarles necessitats de les persones i la vida silvestre. Socis de WWF amb les comunitats locals per ajudar-los a gestionar els seus recursos naturals i garantir un futur per a les poblacions silvestres i elcreixement econòmic sostenible.

Avui dia, hi ha una relació directa entre la salut de les poblacions de la fauna i la prosperitat de les comunitats locals. La caça furtiva ha disminuït...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ensayo de el Ensayo
  • ensayo de ensayo
  • Ensayo Del Ensayo
  • Ensayo de un ensayo
  • Ensayemos un ensayo
  • ensayo del ensayo
  • Ensayo del ensayo
  • Ensayo del ensayo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS