Entorns Finals AppInventor Elena

Páginas: 4 (893 palabras) Publicado: 24 de marzo de 2015
APPINVENTOR
AppInventor és un entorn de desenvolupament d’aplicacions per a la plataforma Android. Permet crear aplicacions molt completes en tots els seus possibles apartats. No es requereixen unsconeixements de programació molt alts, però si unes nocions bàsiques sobre el funcionament d’Android i C o Java.
Aquest entorn és molt utilitzat. Té un total de gairebé 5 milions d’aplicacionsrealitzades pels 2 milions d’usuaris registrats a la web. Disposa d’una comunitat d’usuaris molt activa en fòrums on es publiquen idees, noves aplicacions i “tutorials” per tal de que els nouvinguts al’entorn puguin aprendre ràpidament a crear les seves pròpies aplicacions.
És un entorn que disposa de molta potència, tant en l’apartat gràfic com en el de manipulació de dades, ja sigui utilitzant bases dedades locals o bases de dades via internet. A diferència dels altres entorns utilitzats prèviament, ens permet crear variables numèriques, utilitzar bucles, condicions i elements més propis de laprogramació escrita, però tot amb un estil molt visual i fàcil d’entendre per a qui just comenci.
AppInventor disposa d’una sèrie d’opcions que faciliten molt la feina del programador. Per començar, ensofereix un emulador Android on podem provar les nostres aplicacions per tal d’arreglar qualsevol problema sense haver de sortir del propi ordinador. Per altra banda, ens brinda l’opció de mostrarl’aplicació en temps real al nostre dispositiu Android, de forma que podem utilitzar l’aplicació en el nostre dispositiu, fer canvis en aquesta i que canviïn alhora en el dispositiu sense haver de compilarl’aplicació cada cop que fem canviem quelcom. Això es pot fer mitjançant wi-fi o usb. L’únic inconvenient és que si la nostra aplicació fa ús d’una base de dades, les dades que introduïm no quedaranguardades en aquesta de forma permanent.
Aquí mostrem el que ve a ser la pantalla principal de disseny d’AppInventor.
A la part esquerra veiem els diferents menús, dels quals només mostrem el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Elena
  • Elena
  • Elena
  • ELENA
  • elena
  • Elena
  • elena
  • Elena

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS