ENTREGA 1

Páginas: 3 (505 palabras) Publicado: 16 de abril de 2015









EL DELTA DE L’EBRE





Pablo Insa
Marc Palmero
Clara Villanueva
LOGOS – A
20-desembre-2013
INTRODUCCIÓ
Aquesta sortida al Delta de l’Ebre ha sigut molt positiva. Hem après a gaudir delpaisatge tan singular d’aquest paratge natural. Hem descobert la gran riquesa que amaga aquest indret en la seva flora i fauna tant especial i característica. Hem entés el que representa aquest indretper a l’home i l’esforç que ha hagut de fer per convertir-lo en una terra fèrtil i el que suposaria la seva desaparició. Durant aquesta breu estada, hem vist el tipus de vida tant diferent al deBarcelona que fa la gent d’allà. Ens ha semblat un lloc magnífic que creiem que s’ha de seguir conservant perquè és realment únic.
Hem conviscut amb tots els companys de la nostra classe i hem conegutmillor alguns altres companys amb els que no ens relacionaven tant. Tots plegats ens hem respectat i divertit aprenent i convivint.
El nostre objectiu fent aquest treball, és poder presentar tot el quehem après sobre el Delta durant aquests dies, sobretot de la platja i de les dunes. Primer de tot, explicarem l’itinerari i donarem la nostra impressió de grup. Analitzarem la seva ecologia i el mediambient: l’home i el seu entorn. Com a part específica treballarem les platges i les dunes. També analitzarem la seva llengua i explicarem una creació d’art efímer o “landart” com espai, textures i laperspectiva en el paisatge.
Al final una conclusió general del que ens ha semblat el Delta de l’Ebre.



Fotografia de l’Encanyissada del Delta



IMPRESIÓN DE GRUPO
El Delta del Ebro es un lugarmaravilloso que merece la pena ser conservado. Nos ha parecido un espacio único en todo el mundo por sus características tan variadas que podemos encontrar en la flora, fauna, cultivos, río...
Nuncahabíamos tenido la ocasión de poder verlo y pisarlo. Nos ha parecido muy interesante todo lo que sucede en él.
Hemos aprendido muchas cosas relacionadas con los animales que viven o están de pasos en el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ENTREGABLE 1
  • Entregable 1
  • ENTREGABLE 1
  • entregable 1
  • Entregable 1
  • entregable 1
  • Entregable 1
  • Entreg 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS