Entrevista Amb Sor Maria Claudia

Páginas: 4 (752 palabras) Publicado: 13 de abril de 2015



CULTURA RELIGIOSA



UNA EXPERIÈNCIA RELIGIOSA













Pablo Escoda Pallarés
1r BATX BGener 2015

BIOGRAFIA
Sor María Claudia és una religiosa Clarissa de claustre, té 28 anys d'edat i pertany almonestir de les Clarisses que es troba a la ciutat de Santiago de Querétaro. En aquest monestir hi pot ser visitada pels seus pares, amics, benefactors. Donen consells a les persones.


OPINIÓPERSONAL
En primer lloc, penso que la forma en la qual se li va manifestar Déu, a Sor Maria Claudia, va ser molt maca. Ella va arribar a ser una persona que no trobava motivació per res, es trobava buida, ila persona que li va recomanar visitar alguna congregació religiosa va estar molt encertada, ja què a través d'aquesta persona se li estava manifestant Déu.
Quina sort que en aquell temps hi haguessintantes vocacions, tal com diu que s'havia d'esperar. En l'actualitat això no passa, falten religiosos.
En segon lloc, crec que estar molt bé dedicar la seva vida a Déu, ella diu que fa una vidanormal, si que és cert que cuina, llegeix, veu la televisió, però considero que es comunica poc amb els altres.
Per últim, penso que seria millor, a part de demanar pel món estar una mica més en contacteamb ell, no només demanant i pregant, sinó ajudant a els altres, intentant que es converteixin i crec que per això s'ha de sortir a fora i ensenyar a estimar als altres.
He escollit aquesta entrevistaperquè vaig estar buscant per Internet i és la que més em va cridar l'atenció ja que considero que és un gran esforç haver estat fent una vida més intensa en contacte amb la gent i de cop i voltapassar a un altre extrem com és estar tancada en un convent dedicant tota la seva vida a Déu.







Entrevista amb Sor Maria Claudia: una experiència per ser religiosa de claustre
Que va motivar a Sor...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Entrevista a claudio esteva fabregat
  • MARIA CLAUDIA PRADA MILLER
  • MATRIMONIO MARIA CLAUDIA
  • Biografia Sor Maria Calculta
  • Entrevista Claudia Villegas
  • Entrevista a sor juana
  • Entrevista a sor juana
  • Sor María Lucía De Jesús

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS