Entrevista Educadora Infantil

Páginas: 4 (775 palabras) Publicado: 13 de febrero de 2013
PRÀCTICA A9: LA GESTIÓ DELS CONFLICTES A L’ESCOLA



ENTREVISTA
INFANTS

1. Quins tipus de conflictes es troben més comuns entre els infants?

A Infantil són baralles, es peguen, no sabencompartir i llavors sempre acaben discutint. Sobretot en el tema del joc. A més contra més petits, el problema és què no saben com dir-ho i a la primera ja es donen cops. Però són petites coses al’aula, no són conflictes greus, hi han casos de nens/es que tenen alguna cosa que si que es dóna mes importància, però en general a infantil no hi han conflictes greus.

2. Com es reacciona davant d’unconflicte?

Tot i que siguin petites coses, crides als dos nens/es i els fem pensar en allò que han fet i després els preguntes què han pensat i quina reflexió han fet. Els que no penses, noreflexionen sobre el que ha passat els hi deixem més estona per a què pensin bé allò que han fet. Segons el cas doncs, castiguem als nens/es. Jo en el meu cas, no he tingut conflictes forts, però si quequan passa alguna cosa parlem amb els pares ràpidament i els expliquem què ha passat i els hi preguntem com és l’actitud del nen/a a casa. Si treballes amb els pares també t’ajuden a resoldre-ho.3. Quines mesures preventives hi ha davant dels conflictes?

Els hi expliquem que han de compartir, han de respectar-se entre ells... Però tampoc hem viscut conflictes greus amb els més petits. Amés fem moltes activitats de relacionar-se, respectar-se... com per exemple el joc de les abraçades. Es posen tots els nen/es en cercle i un al mig, cadascú li dóna una abraçada a un altre, sensepoder repetir de persona, així tots reben i donen una abraçada.




ENTRE FAMÍLIES I PROFESSIONALS


1. S’informa sempre als pares?

Sí, sempre s’informa als pares. A més ells hoagraeixen, que els hi expliquis com va el nen/a o si per exemple un infant es porta malament, o està molt mogut durant uns dies, els informem als pares perquè parlin d’aquest comportament a casa....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Entrevista Infantil
  • Entrevista Infantil
  • Entrevista infantil
  • Entrevista Infantil
  • entrevista infantil
  • Entrevista educadoras
  • Entrevista a una educadora
  • Entrevista educativa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS