Entrevista

Páginas: 4 (816 palabras) Publicado: 1 de marzo de 2015
Yenelis Labour Encarnación. 27/12/13
Entrevista.
Avui divendres dia 27 de desembre del 2013, li farem l’entrevista a la meva mare que ja fa 17 anys que esta aquí a Barcelona, lifarem varies preguntes de el que li agrada i no li agrada de viure aquí, això sera una entrevista oberta que dona mes llibertat per respondre les preguntes. No m’ha sigut difícil convèncer-la, perquè liagrada respondre les preguntes que li faré. Ja no dic mes res perquè sinó donaria tota la informació nomes a l’ introducció.
Quina va ser la teva impressió quan vas vindre?
Molta tristesa, em voliaanar. Vaig veure que tot era molt bonic, però em volia quedar per fer el meu futur, per donar-li una bona vida als meus fills, perquè aquí era on jo sabia que hi havia mes treball i podia treurealguns diners per donar-li bona vida al meu fill que ho vaig deixar al meu país. Però em vaig sorprendre una mica perquè em vaig imaginar una altra cosa però no va fer el mateix.
Perquè vas decidir vindreaquí i no a un altre lloc?
Perquè la meva família amb 17 anys em van portar aquí, per un bon futur. I per treure un bon treball on pugui treure un bon sou per la meva família i per mi, per tindre unabona vida, i no tindre que estar de mantinguda.
Va ser molt difícil decidir vindre aquí?
Sí per mi va ser molt difícil perquè vaig tindre que deixar al meu primer fill amb nomes un mes de vida, peròva ser lo millor perquè allà no tenia treball i era molt difícil mantenir al meu fill, quan vaig arribar aquí va ser molt fàcil mantenir-lo i donar-li lo millor.
Per tu com son les persones que t’heenvolten aquí a Barcelona?
Per mi depèn de les persones que parlem, perquè hi ha unes persones que son molt amables amb mi, i amb les persones, que et poden ajudar i poden fer tot el que vulguis, peròhi ha algunes persones que no son tan ambles com las que acabo de dir son tot el contrari, son molt racistes si li fas alguna cosa sense sentit ja et diuen algun comentari racista o si no es posen a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Que Es Una Entrevista
  • Entrevista
  • Entrevista
  • Entrevista
  • Entrevista
  • Entrevista
  • Entrevista
  • La entrevista

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS