Enunciat

Páginas: 5 (1130 palabras) Publicado: 7 de marzo de 2013
06.529 · Metodologia i desenvolupament de projectes en xarxa · PAC1 · 2012-13 · Grau en Multimèdia · Estudis d'IInformàtica Multimèdia i Telecomunicació

PAC 1. El brífing

Presentació
En aquesta primera activitat treballarem el brífing, a partir d'alguns dels requeriments plantejats per a un projecte de producció, d'un interactiu multimèdia que ens acompanyarà al llarg de l'assignatura.També haurem de plantejar-nos quina difusió tindrà l'interactiu i quins recursos multimèdia usarem per satisfer els requeriments del client.

Competències
Generals del Grau Multimèdia • • Competències TIC Capacitat per avaluar solucions tecnològiques i elaborar propostes de projectes tenint en compte els recursos, les alternatives disponibles i les condicions de mercat

Objectius
1. Aprendre acompletar la definició d'un brífing per garantir que conté tota la informació pel que fa a requeriments, objectius, ... 2. Saber aplicar, en cada cas, el recurs multimèdia més adequat per assolir els objectius plantejats.

Descripció de la PAC/pràctica a realitzar
Imagina't que et trobes en la següent situació: Treballes a una empresa de producció multimèdia i t'han fet un encàrrec en relacióamb un lloc web "Preparació de pastissos artesanals: venda i enviament a domicili" que la pastisseria especialista en nova rebosteria soSweet!, amb tres botigues a la teva ciutat, vol posar en marxa per mostrar i vendre els seus productes, els quals no poden trobar-se en altres negocis perquè es tracta d'un producte perible. També es proposen realitzar tallers amb preus assequibles, ja que estracta de productes nous i molt elaborats que necessiten mans expertes. T'han fet arribar breument els objectius que es volen aconseguir amb aquest interactiu. Són els següents:

1

Web de Preparació de pastissos artesanals: venda i enviament a domicili Objectius / Requeriments • • Difondre les dades de les botigues que poden trobar a Barcelona i els productes que poden oferir. Explicar lesdiferències entre les pastisseries convencionals i la nova rebosteria. Justificar els preus, normalment més elevats de l'habitual. Mostra cadascun dels productes: pastís de xocolata blanca, muffins, pastís de caramel amb nous, pastís de fruites tropicals, etc., juntament amb els ingredients (sempre naturals) i l'explicació de les diferents fases d'elaboració. Agenda de tallers: per assistir a aqueststallers, únicament s'han de pagar els ingredients, que sempre són de primera qualitat. Incloure un cercador de productes, però també una mena de bloc de notes on es pugui explicar quin tipus de pastís o rebosteria desitja el client. Afegir també una petita aplicació on es puguin escollir els ingredients d'una llista de productes. Presència en les xarxes socials. Possibilitat de comprar els productesi formes d'enviament i pagament.







• •

La teva tasca consisteix en assessorar els artesans pastissers rebosters per completar aquesta informació, obtenint així un brífing complet del projecte i començar a definir com serà aquesta web.

En qualsevol de les tasques que es demanen a continuació, hauràs de fer els supòsits que siguin necessaris per a poder detallar les respostes,situant també en el paper del client (en aquest cas, la pastisseria rebosteria) per aportar la informació que sigui necessària.

06.529 · Metodologia i desenvolupament de projectes en xarxa · PAC1 · 2012-13 · Grau en Multimèdia · Estudis d'IInformàtica Multimèdia i Telecomunicació

Partint de l'anterior enumeració de requeriments, hauràs d'elaborar un document de brífing. Es tracta d'undocument adreçat al client (en aquest cas, la pastisseria rebosteria) que ha de servir per tenir una idea més clara de com serà aquest interactiu. Com que no es tracta d'un document de treball intern, sinó que haurà de ser presentat al client, caldrà ser curós amb la presentació. Per elaborar el document de brífing pots basar-te en el model que apareix en el mòdul 1 de l'assignatura. Si bé no cal...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • enunciat PAC1
  • enunciat pragmàtica
  • MINI Enunciat
  • Condicionament enunciat
  • FM03 Enunciat
  • 201415 2 SSSS Enunciat PAC3
  • Enunciat Exercici Tutoritzat Pla Agregat 1
  • PAC 1 Enunciat SSSS (2014-15)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS