Eps-Socorro Calvo (1991)

Páginas: 3 (692 palabras) Publicado: 16 de noviembre de 2012
EPS-SOCORRO CALVO (1991)

1- Per què ha adquirit gran rellevància l'EPS, en els darrers anys ?
L'EPS ha adquirit molta importància en els darrers anys degut a que hi ha una major preocupació permillorar la nostra qualitat de vida, evitar morts prematures causades per una sèrie de malalties o per certs estils de vida i per prevenir que durant els primers anys els infants adquireixin conductesi formes de viure que, en un futur, poden perjudicar la seva salut i un correcte desenvolupament.

2- Què afirma Socorro Calvo (1991)? Quina importància té?
Socorro Calvo (1991) afirma que infantsi joves necessiten comprendre els canvis que es produeixen simultàniament en el seu cos, ment, ambient i relacions socials durant el període de transició de la infància a l'edat adulta, ja que laseva salut depèn especialment del seu comportament. Considera essencial l’actitud que adopten els adults (mestres o familiars) que formen part del seu entorn.
L'afirmació de Socorro Calvo és moltimportant, doncs genera un interès per desenvolupar formes de vida saludables, que afavoreixin el benestar personal, la prevenció d'accidents, malalties i contagis.

3- Tornem a repassar el terme deSalut ( i recordem la definició de l'OMS).
Segons l'OMS (Organització Mundial de la Salut) la salut és l'estat de complet benestar físic, mental i social i no només l’absència d'infeccions o malaltieslleugeres, fortes i greus. En resum, diem que la salut és el nivell màxim de benestar físic, mental, social i la capacitat de funcionament de l’individu i la col·lectivitat en els factors socials enque es veuen immersos.

4- L'escola i la família son agents promotors de la SALUT dels infants?
Educar per a la salut es una responsabilitat fonamentalment dels pares malgrat això, moltes vegades,són els que tenen menys coneixements i mitjans per dur a terme aquesta feina. És per aquest motiu que l'escola te un paper molt important, ja que ha de completar la feina que fa la família i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Socorro
  • socorrismo
  • Socorro
  • Socorrismo
  • socorro
  • socorro
  • Socorro
  • Socorro

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS