Era Químico Y Bacteriólogo Francés

Páginas: 2 (367 palabras) Publicado: 21 de octubre de 2015


Introducción-Luis Pasteur era químic y bacterióleg francés. Estava format en el Liceu de Besançon y en la Escola Normal Superior de París, Pasteur es va doctorar en ciencias en 1847.
1- L’any 1885es memorable per la ciencia médica,hi ha un acontecimient de trascendencia mundial que ha conmemorat el seu centenari: la primera aplicació de la vacuna contra la rabia per Louis Pasteur en Francia,necesitaba fer la comprobació de l’eficacia en el ser huma, aixi que el 6 de Juliol de 1885, fa mes de cent anys, Pasteur inocula la vacuna al jove José Meister, que había sigut mossegat 14 vegadesper un gos amb la rabia. Es coneix ya que la experiencia va tenir éxit al injectarli una pequeña dosis de la enfermetat. José Meister va sobreviure i es conta que anys després era porter de l’InstitutPasteur.
2-La primera observació del que avui en día es denominaría efecte antibiótic va ser realizada en el segle XIX per el químic francés Louis Pasteur, al descubrir que algunas bacteriassaprofíticas podían destruir gérmens del carbunco. En 1865 estudia l’enfermetat dels cucs de seda en la que demostra que un parásit era el causant de l’enfermetat, la mateixa que va arribar a ser eliminadagracies a medides preventives. El 1865, una malaltia anomenada pebrine estava matant grans nombres de cucs de seda. Pasteur va treballar uns quants anys per demostrar que era un microbi atacant els ousdels cucs de seda que provocaven la malaltia, i que eliminant aquest microbi dins dels criadors de cucs de seda eradicarien la malaltia.
3-Va ayudar a refutar definitivament la teoría de la generacióespontánea al demostrar que tot el procés de fermentació y descomposició orgánica es deu a la acció de organismes vius i que el creiximient dels microorganismes en calds nutritius no era degut a lageneració espontánea, refutant així la teoría de la generació espontánea y demostrant que tot esser viu procedeix de un altre esser viu anterior un principi científic que va ser la base de la teoría...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Químico Bacteriólogo Parasitólogo
  • Quimico Bacteriologo Parasitologo
  • Quimico bacteriologo parasitologo
  • Parámetros físicos, químicos y bacteriológicos del agua
  • Quimico Bacteriologo
  • Quimico Bacteriologo
  • quimico bacteriologo
  • Eliminacion De Productos Quimicos Y Bacteriologicos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS