Erferg

Páginas: 2 (399 palabras) Publicado: 19 de noviembre de 2012
Fa dos dies que els mitjans i una part important de la població es queixa de la violència a la manifestació de Barcelona, els polítics se’n aprofiten i ja parlen d’endurir el codi penal.
Davantd’aquestes barbaritats que s’ordenen des de Brussel·les, no hi haurà protestes legítimes que les parin. Ja ha passat una pila de vegades, les ordres venen de molt amunt i davant d’això no hi haalternatives. No estic gens d’acord amb trencar per trencar, ni de la violència gratuïta, ni de que es cremin quants més contenidors millor, però defensar això de que hem de ser bons ciutadans, comprendre el queestà passant i ser pacífics amb un sistema tant i tant excloent... per aquesta hipocresia no hi podem passar.
Ningú recorda el noi que va perdre un ull en mans d’un Mosso d’Esquadra? Què passa ambel culpable? Només això ja és molt pitjor que tot el que s’ha rebentat a Barcelona. És en aquest moment, que es crea la llei del silenci i només veiem l’argument d’opinió que defensa els interessoscapitalistes: veient com el sistema tremola i sorgeixen nuclis de protesta, no té altra opció, abraçant-se als mitjans de comunicació, que de manipular i controlar la opinió pública contra aquests“antisistema”.
Al FMI i al BCE no se’ls atura amb protestes pacífiques, com si s’arriba a reunir el 50% de la població al carrer, això mai els aturarà. Quan hi ha interessos econòmics pel mig, els importauna merda les manifestacions i les queixes del poble. Seguiran retallant drets, afavorint a la banca i al capital, privatitzant serveis, abaratint l’acomiadament i baixant els sous fins a poder fercompetència als treballadors xinesos.
La història està present, per aprendre d’ella i no cometre els mateixos errors. L’Estat està perdent totalment la seva funció i autoritat, són els capitalsbancaris, les Corporacions i les multinacionals les que manen, les que regeixen què fer i què no, les que han destrossat l’economia els últims 5 anys. El sud d’Europa no és Islàndia, i aquí no es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • erferg

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS