Ericeira

Páginas: 4 (881 palabras) Publicado: 3 de marzo de 2011
VIATGE DE FI DE CURS



DANI & XAVI
ERICEIRA
El Xavi va proposar de fer un viatge tots junts (projecte) després del últim trimestre, un cop celebrat sant Joan. Hem estat pensant i buscantllocs per anar-hi, i la opció que trobem més encertada és Portugal. Sembla lluny però ara veureu com els preus no són tan elevats i valdrà molt la pena:
Hem trobat un poble anomenat Ericeira, que està auna hora de la capital, Lisboa. Allà hi ha un càmping a menys de 100 metres de la costa on és molt econòmic i té de tot ( el càmping vindria a ser la zona verda ):


Ericeira és un poble depescadors d’uns 6500 habitants situat a 50 km de Lisboa. Les tradicions d’aquest poble venen del que tenen: sol i mar. La hospitalitat de la gen, l’harmonia del poble amb els seus estrets carrers de pedra,el mar, la pesca, la cuina, la música i les onades, són els factors que fa que la gen que ha anat vulgui tornar a disfrutar del que els hi ofereixen.
La vida nocturna a Ericeira té molta fama aPortugal i segueix atraient a una audiència regular i distintiva, no només portuguesos, sinó també estrangers, especialment a l’estiu i els caps de setmana. També hi ha una gran varietat de bars i clubsnocturns (promesa de sortir de nit). I per cert, que és una tradició: la segona discoteca més vella de Portugal: Ouriço. Una discoteca situada al precipici del poble amb vistes directes al mar.
Aixíés la discoteca per dins:




I així és per fora:




Ericeira és conegut també per les seves precioses platges, ubicades en una zona on els acantilats semblin que es mengin lasorra de les platges. El surf és dels esporta predominants, juntament amb prendre el sol, l’”activitat” més popular dels turistes que venen de totes parts del món. Ericeira no només ofereixinstal·lacions pel surf, sinó també per windsurf, kitesurf, pesca, buceo, esquí aquàtic, skate, fútbol… i més.
Ara que ja sabem com és on aniríem, parlarem del càmping i el que ens ofereix: Si anésim, lo més...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS