Erin Brockovich

Páginas: 3 (654 palabras) Publicado: 5 de abril de 2014
1.Els drets humans

1. A) Article 10: Tota persona té dret, en condicions de plena igualtat, a ser escoltada públicament i amb justícia per un tribunal independent i imparcial, per a ladeterminació dels seus drets i obligacions per a l'examen de qualsevol acusació contra ella en matèria penal.

Article 23:
1. Tota persona té dret al treball, a la lliure elecció del seu treball, acondicions equitatives i satisfactòries de treball ia la protecció contra la desocupació.

2. Tota persona té dret, sense cap discriminació, a igual salari per igual treball.

3. Tothom que treballaté dret a una remuneració equitativa i satisfactòria que asseguri per a la seva família, una existència conforme a la dignitat humana, completada, si cal, amb altres mitjans de protecció social.

4.Tota persona té dret a fundar sindicats i afiliar-s'hi per a la defensa dels seus interessos.

Article 25:
1. Tota persona té dret a un nivell de vida que asseguri, així com a la seva família, lasalut i el benestar, i especialment quant a alimentació, el vestit, l'habitatge, l'assistència mèdica i els serveis socials necessaris; també té dret a la seguretat en cas d'atur, malaltia,invalidesa, viduïtat, vellesa o altra manca dels seus mitjans de subsistència independent de la seva voluntat.

2. La maternitat i la infantesa tenen dret a una ajuda i a una assistència especials. Totsels nens, nascuts de matrimoni o fora de matrimoni, gaudeixen d'igual protecció social.

He escollit aquests tres articles perque crec que són els corresponents per al cas de l’Erin, ja que defineixenmolt bé els drets que surten a la pel·licula.






1.Treballem els conceptes tot comentant aquestes preguntes

A) Ho vol amagar per a que la gent no els pugui demandar, i així nopendrel’s-hi tants diners.
I quan alguna gent ja sap que l’aigua esta contaminada, els de l’empresa volen minimitzar la indemnització per a no tindre que donar tants diners.

B) Jo crec que no es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Erin brockovich
  • Erin Brockovich
  • Erin Brockovich
  • Erin Brockovich
  • Erin brockovich
  • ERIN BROCKOVICH
  • erin brockovich
  • erin brockovich

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS