erin brockovich

Páginas: 5 (1234 palabras) Publicado: 22 de septiembre de 2014
ERIN BROCKOVICH


1. Fes una sinopsi de la pel·lícula, situant-la al seu moment històric.

La pel·lícula ens explica la historia de Erin Brockovich, es una dona jove divorciada i amb tres fills petits. Té dificultats econòmiques per mantenir als seus fills i es veu obligada a buscar una feina desesperadament. Pateix un accident amb el cotxe i té una sèrie de lesions així que decideixdemandar al culpable. Aquesta demanda la perd pels prejudicis del jutge i pel seu comportament mal educat.
Desesperadament li demana una feina al seu advocat ja que creu que li deu per haver perdut el cas.
Durant el seu treball, troba uns registres mèdics que li estranyen i realitza una investigació amb l’autorització del seu advocat Ed. Es trasllada a viure a Califòrnia on descobreix que està en uncas d’aigües subterrànies contaminades amb Cromo 6, molt tòxic per les persones que viuen allà.
Erin sense ser advocada, inicia una investigació que la portaria a descobrir la gran contaminació que afecta a un centenar de persones. El sentiment d’injustícia la porten a fer sacrificis personals, com deixar els seus fill a desconeguts i dedicar tot el temps a visitar a les víctimes.
Finalmentguanya el cas per tots el documents que aconsegueix i es converteix en la major indemnització de perjudicis per dany mediambiental que s’ha donat als Estats Units.
2. Comenta la caracterització dels principals personatges i la seva evolució al llarg de la pel·lícula.

Erin Brockovich: és una dona lluitadora que treu endavant a la seva família. No ha tingut un passat fàcil i té un fort caràcter.Pateix un accident i el advocat que la representa no aconsegueix guanyar, llavors la protagonista li obliga a donar-li una feina al seu bufet d’advocats. No aconsegueix amollar-se al seus caps però finalment aconsegueix sorprendre a tots per la seva capacitat per resoldre problemes.
Es una persona forta, segura de si mateixa i suporta una gran carrega ja que ha de mantenir tres fill. Es lluitadora isap arribar a la gent i sortir endavant.

Advocat( senyor Marry): és un home interessat, que nomes treballa per guanyar coses i així poder guanyar molts diners. Al final, el advocat, encara que no canviarà la seva forma d’actuar, considerarà de forma diferent la investigació de la contaminació del aigua i li donarà importància a la salut de les víctimes.

Resta de personatges: existeixenaltres personatges, com els malalts del aigua, el noi que es fa nuvi de la Erin, els fill de la Erin. Nomes son importants per que s’entengui la trama de la pel·lícula.


3. Comenta els següents conceptes, relacionant-los amb la pel·lícula:

a)Externalitat: efecte que produeix una empresa, tant positiva com negativament, sobre altres empreses. En la pel·lícula es més negativa.
b)Cost social:representa tots els costos associats a una activitat econòmica. El cost social és la suma dels costos privats i de les externalitats.
4. Busca informació sobre Erin Brockovich i comenta la seva biografia.

Va néixer com Erin Pattee a Lawrence, Kansas, estudià Administració a Dallas abans de treballar de: a una tenda fins a una empresa de ingenieria. Mare de tres fills i va tenir dos marits,aconsegueix un treball a la firma d’advocats Masry y Vivitoe, molt semblant a la peli.
Ella sempre vol aclarir, tant en el llobre com personalment, que la veritable historia no es sobre ella sinó sobre el judici històric.
Brockovich és la primera en admetre que aquest cas li va cambiar la vida. Per començar, va rebre 2,5 milions de dòlars, el va significar que va poder comprase una mansió. Encaraque els diners també li van portar problemes ja que dos fills seus van haver de fer rehabilitació per adquirir certs hàbits. Actualment segueix investigant i treballant.

5. El film planteja el conflicte entre el medi ambient i industrialització. L’economia s’ha ocupat abastament sobre aquest tema. El darrer premi Nobel va ser concedit a una dona, la primera, que ha treballat aquest tema....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Erin brockovich
  • Erin Brockovich
  • Erin Brockovich
  • Erin Brockovich
  • Erin brockovich
  • ERIN BROCKOVICH
  • erin brockovich
  • erin brockovich

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS