es asi

Páginas: 3 (552 palabras) Publicado: 2 de noviembre de 2013
1-Identifiqueu el clima representat en els climogrames. Expliqueu per què.







































a) Aquest climograma pertany a un climamediterrani sec. Perquè els estius són calorosos i secs i els hiverns suavitzats, té una amplitud tèrmica de 14.1°, una temperatura mitjana anual de 15.3° i un regim de precipitacions anuals de 668 mm onsón més altes altes a la tardo i més baixes a l’estiu.
b) Aquest climograma pertany a un clima mediterrani suavitzat. Perquè els estius són frescos i els hiverns freds, té una amplitud tèrmica de15.8°, una temperatura mitjana anual de 9.9° i un regim de precipitacions anuals de 573 mm on són més altes a la primavera i tardo i més baixes a l’estiu.



c) Aquest climograma pertany a un climamediterrani àrid. Perquè els estius són calorosos i els hiverns suavitzats, té una amplitud tèrmica de 13.5°, una temperatura mitjana anual de 18.5° i un regim de precipitacions anuals de 203 mm on sónmés altes a la tardo i més baixes a l’estiu.
d) Aquest climograma pertany a un clima continental acusat. Perquè els estius són suaus i hiverns freds, té una amplitud tèrmica de 19.1°, unatemperatura mitjana anual de13.5° i un regim de precipitacions anuals de 367 mm on són més altes a la primavera i tardo i més baixes a l’estiu.
e) Aquest climograma pertany a un clima de muntanya d'influènciaoceànica. Perquè els estius són frescos i els hiverns molt freds amb temperatures de 0° sota zero, té una amplitud tèrmica de 6.4°, una temperatura mitjana anual de 16.9° i un regim de precipitacionsanuals de 1325 mm on són més altes al hivern i més baixes a l’estiu.
f) Aquest climograma pertany a un clima oceànic subdesèrtic. Perquè els estius són calorosos i els hiverns molt suavitzats, té unaamplitud tèrmica de 7°, una temperatura mitjana anual de 19° i un regim de precipitacions anuals de 103.5 mm on són més altes al hivern i més baixes a l’estiu.
g) Aquest climograma pertany a un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Asi Es
  • Asia
  • asi es
  • Algo Asi
  • asia
  • asi asi
  • Asia
  • ...Y asi fue

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS