Es Imposible Ser Feliz Sin Un Trabajo Que Te Apasione

Páginas: 9 (2097 palabras) Publicado: 10 de octubre de 2011
“Es imposible ser feliz sin un trabajo que te apasione”
Emilio Duró

[pic]

Glòria Surdé
Publitat i RRPP - ICOMI
Curs acadèmic 2010 - 11
Cultura i Economia de l’Empresa
Professor: Gabriel Ginebra
Índex

1. Resum………………………………………………………………………………………………3
2. Introducció….……………………………………………..……………...…..……………………3
3. Què és el Coaching?..……………………………………………………………………………4
4.“Optimismo e Ilusión”…………………………………………………………………………....5
5. “Del ataúd a la cometa”…………………………………………………………………………7
6. Conclusions..……..…………………………..........……………………………………..……….9

7. In-Store Media……………………….……….…………………………………………....…….10
a. L’empresa..………………………………………………….…….………………….…10
b. Antecedents………………………………………………………………………….….13
c. Roldirectiu..………………………………………………….………………………….14
d. Ensenyar a treballar…………………………………………………………..……….16

Resum

Explicació sobre què és el Coaching i anàlisi comparatiu sobre la teoría d’Emilio Duró “Optimismo e Ilusión” i el llibre de Carles Andreu “Del ataúd a la cometa”.

Situació de l’empresa on treballo des de fa 3 anys, In-Store Media, fent esment dels rols directius amb els que em trobo dia a dia i valoració de com m’ha ensenyat a treballar el que actualment és el meucap de departament, relacionant-ho amb l’assignatura Cultura i Economia de l’Empresa, concretament amb els temes 4 “Rol directivo” i el 10 “Enseñar a trabajar”.

Introducció

He triat aquest el tema del coeficient d’optimisme per realitzar el treball per diverses raons. En primer lloc perquè des de que em van passar aquesta conferència a la feina, no he pogut deixar de pensar en tot el quediu el senyor Duró sobre la motivació i com hem deixat de posar il·lusió en les coses que fem.

La ponència d’Emilio Duró està publicada al portal de youtube, i per fer la comparativa he llegit el llibre de Carles Andreu “Del ataúd a la cometa”. Són dos visions molt semblants sobre el mateix tema, tot i que la ponència d’Emilio Duró aporta dades estadístiques que en el llibre no surten, però queparteixen del mateix patró.

Per això he triat aquests dos personatges públics per realitzar el treball. Perquè crec que la seva teoria pot resultar molt interessant aplicar-la en l’àmbit laboral per millorar el rendiment del treballadors i perquè fomentar la motivació entre els companys no és cosa només dels directius, sinó que és una qüestió d’actitud personal.

Què és el Coaching?

Elterme Coaching prové de l’anglès (coach: entrenar) i és una tècnica que consisteix en dirigir, instruir i ensenyar a una persona o a un grup, amb l’objectiu d’aconseguir allò que es proposa, desenvolupant habilitats especifiques.

Aquí van algunes definicions d’experts:
Christian Worth i José L. Menéndez autors del llibre “Abre el melón”, defineixen el coaching com “una serie de técnicas yprocesos que te ayudan a realizar mejor todo aquello que ya sabes hacer, potenciando todas las habilidades y capacidades y, al mismo tiempo, permite el aprendizaje de conceptos necesarios para llegar hasta donde desees.” 

Enrique de Mulder , president de HayGroup y entrenador d’una vintena de directius: “el coach es una autoridad moral en la que apoyarse capaz de enseñarle a pescar en lugar de darlepeces.” 
Grant , investigador de ‘The Coaching Psychology Unit, School of Psychology defineix el coaching “como un proceso sistemático focalizado en la solución y orientado a los resultados en el que el coach facilita el aprendizaje autodirigido, el crecimiento personal y el incremento de la experiencia de vida y del rendimiento de los coachee [clientes] en los dominios determinados por el propiocoachee” i segueix dient “los objetivos fundamentales tanto del coaching ejecutivo como personal son el promover cambios cognitivos, emocionales y conductuales que faciliten el logro de metas y el incremento del rendimiento ya sea en el trabajo o en lo personal.” 
Per Azucena Vega , una profesional del coaching a Guipúzcoa, “el life coach...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Como Ser Feliz En El Trabajo
  • ser feliz?
  • Ser Feliz
  • ser feliz
  • Ser Feliz
  • Ser Feliz
  • Ser Feliz
  • ser feliz

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS