escalfament de futbol

Páginas: 2 (498 palabras) Publicado: 3 de febrero de 2014
EL FUTBOL

Prepararé un entrenament de futbol que durará aproximadament 2hores. Treballarem una mica de tot: potenciació, tèctica, tàctica, finalització... I per acabar l'entrenament farem unpetit partit de futbol 7.

ORGANITZACIÓ

Primer quedem amb tot l'equip a les 19:00 tots canviats al vestuari. A continuació els hi fare un petit resum de la sessió d'avui.
Començem escalfantdonant tres o quatre voltes al mig camp quan acabem les voltes començem a estirar una mica els músculs.

ESTIRAMENTS

ABDUCTORS QUADRÍCEPSBESSONS L'ESQUENA

Quan hem acabat d'estirar els músculs més importats per al futbol, començem a activar-los amb un petit escalfament que duri mínim 5 minuts.Escalfant tots els músculs de dalt a baix i acabant amb tres esprints de cinc metres.
A partir d'aquí començem a treballar una mica de potenciació.

EXERCICI SENSE PILOTA: FARTLECK

Per començarl'entrenament farem un petit fartleck durant vint minuts dividits en dos temps amb un temps de descans de 3 minuts.
El fartleck és un sistema per treballar el físic que consisteix en ficar 4 conos a 4puntes del mig camp formant així un quadrat. Es divideix el grup en 2 perquè comensin en diagonal un grup de l'altre. Quan toqui el pito, han de anar trotant passant per radera de tots els conos i alarribar al cono de sortida fan un canvi de ritme i van al 100x100 en diagonal fins arribar al cono. I així van fent voltes fins finalitzar l'exercici.

EXERCICI DE POSSESSIÓDimensions:20×10 m.

Jugadors: dos equips de 4 jugadors.

Descripció: Els dos equips juguen un joc de possessió amb tocs lliures. L’objectiu és mantenir la possessió i anotar el màxim numero degols. El gol s’anota passant un jugador a un altre la pilota a través de la porteria.

Regles: Al principi tindran tocs lliures, posteriorment podrem limitar-los a 3 o 2. Guanya l’equip que més gols...