Escolarització Amb Nens Adoptats

Páginas: 2 (374 palabras) Publicado: 7 de abril de 2012
INTERVENCIÓ EDUCATIVA AMB NENS ADOPTATS

Quan un nen adoptat inicia la seva escolarització, observarem amb atenció el seu procés d’integració, hi ha una gran variabilitat per la història quepresenta cada nen i la seva capacitat d´adaptació. L´equip d´orientació farà una valoració de les necessitats educatives i donar pautes per una intervenció educativa, per tal de millorar el desenvolupamentde les seves capacitats. Serà necessari una intervenció quan de forma generalitzada observem les següents conductes:       Baixa autoestima. Falta d’autonomia, o motivació per les tasquesescolars. Constant demanda d´atenció. Dificultats d´atenció i de concentració, presència d´impulsivitat. Pèrdues freqüents d´autocontrol, respostes amb violència. Baixa tolerància a la frustració.

Peruna bona adaptació del nen al centre, cal que la família doni la informació més rellevant del nen, edat, el temps que porta amb la nova família, com ha estat l`adaptació en l`àmbit familiar, historialmèdic, el seu comportament a nivell emocional, de comunicació.... PLA D`ACOLLIDA ( El més singularitzat possible a les peculiaritats de la historia de cada nen).    Moment en el que el nens’incorpora per primera vegada al centre, tota la jornada o de forma progressiva. Vigilar els estímuls afectius per part dels company ni per excés ni per defecte. Controlar els moments de pati, que el nen no estrobi sol.


GRUP PETIT. REFORÇ PSICOEDUCATIU
CONTINGUTS CURRICULARS PER REFORÇAR     Interiorització de normes i rutines per part del alumne Desenvolupament del llenguatge oral. Aprenentatgesignificatiu. Vigilar les interaccions durant els jocs.

ATENCIÓ A LA DIVERSITAT  Necessitats Educatives Temporals, vinculades a trastorns emocionals, conductual, i d’aprenentatges. Com poden ser:Retard maduratiu en el desenvolupament de l’aprenentatge. Dificultats de comprensió. Dificultats de concentració Inseguretat Bloqueig davants les tasques escolars o exàmens. A nivell emocional,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Nens Amb Problemes De Conducta
  • AMB
  • Pelicula de nens
  • Posible Activitat Sobre Les Patates Per Fer Amb Nens De Primaria
  • Nens Salvatges
  • Documental "De Nens"
  • FINAL AMB
  • SOC AMB

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS