escrit festes

Páginas: 3 (557 palabras) Publicado: 18 de julio de 2013
Fem una vegada més us d´aquest llibret de festes com periòdic improvisat de les noticies del Poble on totes les associacions tenen l´oportunitat de informar de les seues activitats.

Comencem perla lliga per equips on un any més l´equip A s´ha classificat 3er i ens hem quedat a un lloc de aconseguir l´ascens a la 1ª Autonòmica. La 2on autonòmica es una categoria molt dura i no hi ha marged´error en cap encontre si l´objectiu es ser campió.

L´equip B ja es un equip competitiu en 1ª provincial on els més joves del club agafen experiència que els transmeten els més majors, l´únic esporton un jove de 9 anys pot compartir equip amb gent de més de 60 anys. Es d´agrair l´esforç de tots els jugadors per representar al poble i setmana a setmana ficar en el tauler tota la seua energia.Pel que fa a l´escola aquesta es l´ànima del club, on més recursos i esforç dediquem i on els resultats ens animen a treballar encara més. Els èxits dels seus alumnes per tot arreu de la Comunitat iEspanya es un fet i cada any milloren un poc més l´anterior.

Destaquem:
Josep Garcia, Campió Provincial Sub12, Campió Autonòmic Sub12, Subcampió Aut. Sub14 membre de la selecció Ctat. ValencianaCadet per als campionats d´Espanya per equips

Laura Barbera, Campiona Provincial Sub12 Subcampiona Autonòmica Sub12, Subcampiona Aut. Sub14, membre de la selecció Ctat. Valenciana Cadet per alscampionats d´Espanya per equips.

Jaume Primo 3er classificat Provincial Sub10, 9é classificat al Aut. Sub10 i participarà en el campionat d´Espanya Sub10 de partides ràpides.

Però un dels fets mésimportants es que Josep i Laura s´han classificat entre els 6 membres que formen la selecció Valenciana Cadet (3 xics i 3 xiques). Tots dos han participat a Padrón (Galicia) en el campionat d´Espanya ihan quedat en un 5é lloc.

Sols destaquem els tornejos oficials més importants ja que no hi ha espai per a tots els tornejos infantils en els que han aconseguit algun premi.

El club continua...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • FESTO
  • Festo
  • festo
  • Festo
  • festos
  • fest
  • Zombie fest
  • Plc Festo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS