escuela

Páginas: 2 (277 palabras) Publicado: 30 de abril de 2013
He triat el tema dels hàbits saludables mitjançant les fruites i les verdures perquè els infants sàpiguen de l’ importància de menjar sa i equilibrat per prevenirinfermetats derivades dels mals hàbits. És una forma divertida i lúdica d’aprendre mitjançant diferents activitats pensades pels infants.
L’escola s’ubica a Mataró, al barride la Llàntia, un barri que s’ha anat modernitzant i que ara hi predominen famílies de pares joves. No hi ha gaire immigració però si hi viu gent que procedeix d’altrespunts del territori espanyol, ja que la majoria és de parla castellana.
L’escola bressol Municipal La L es situa al barri Torressana a Barcelona, un barri que s’ha anatmodernitzant i que ara hi predominen famílies de pares joves. El nivell d’immigració és mitjà i hi viu gent que procedeix d’altres punts del territori espanyol, ja que lamajoria és de parla castellana.
Segons el context on ens trobem, els infants s’adaptaran fàcilment encara que com hi ha multiculturalitat, pot ser que algun d’ells nos’adaptin amb la mateixa facilitat per aspectes de la seva cultura, per això deixarem flexibilitat a les famílies que decideixin no celebrar-ho. El nostre objectiu és que esgaudeixi amb el màxim respecte.
El Carnaval és una bona forma de treballar la cultura popular a l’escola partint dels interessos dels infants i fent-los protagonistesdel context en que viuen.

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll-
llllllllllllllllllllllllllllll




el ensayo no puede ser corto porque esuna escuela



j

j
kj
j
j
çjçj cortooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo


muy corto????? en serio????? no puedeeeee serrrrrr
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Escuela
  • Escuela
  • Escuela
  • La escuelas
  • Escuela
  • Escuela
  • Escuela
  • Escuela

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS