Esodsd

Páginas: 2 (273 palabras) Publicado: 23 de enero de 2013
conclusions


Aquesta taula és la quantitat de calories que necessita cada persona segons l'edat. Doncs vaig comparar les dos taules, el meunúmero que té una mica baixa, crec que és perquè no he contat tot el que he menjat, però en teorie està bé.
Esmorzar és molt important en un dia,perquè és principil de una dia, el cos mana més energia, s'ha de menjar molt en esmorzar encanvi altres dos dinar i sopar més poc relactivament. Enesmorzar menjí més menja que té alts glúcids i proteïnes, perqué els consumen més ràpid. En hora de dinar algunes persones no menjar a cause de treball oestudi, però si no té un bon hàbit de menjar, el estómac té molts càrreges, pertant la hora de menjar s'ha de menjar, si no hi ha temp, doncs una micaés necessaria. En la hora de sopar, hi han moltes persones menjar molt en aquesta hora, perqué arribar a casa sense estrés, pot menjar tranquilament.Sopar és una hora de menjar abans de dormir, si menjar molts el estómac no pot digestió molt bé, doncs mal de panxa o restrenyiment, tot arribarà.Sopar s'ha de menjar més la vertules per més fàcil de digestió.
El meu múmero esmorzar és molt en un dia, això és molt bé, però alguns dia no menjomolt o no menjo res en la hora de dinar. Això no és bé, si no tenir canar també hauria de menjar algun, s'ha de millolar. La hora de sopar estànormal, però sempre que menjo una mica tard, a les 8 o 9, crec que s'ha de menjar més abans.















Xingyu Yan
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS