Espanya En Crisi

Páginas: 3 (696 palabras) Publicado: 9 de febrero de 2013
Espanya: cada dia pitjor?
Hi ha qui diu que Espanya vista des de fora es veu millor que vista des de dintre. És possible veure les coses d’aquesta manera?
Ara mateix els problemes d’aquest país sóninterminables i gravíssims, l’atur ha arribat a la taxa més alta esperada, el risc d’exclusió dels infants és elevadíssim, la banca s’ha de rescatar, els desnonaments estan a l’ordre del dia… potser possible que encara avui algú es pugui creure que Espanya es veu bé, des de dins o des de fora, o què hi ha inicis de sortir d’aquesta crisi en breu? Veritablement costa de creure.
Els ciutadanshan de pagar els plats trencats del govern, dels bancs... a més a més encara s’han de sentir culpables d’aquesta crisi, quan l’elit d’aquest país ha fet que tot això passes i no ha pres cap tipus demesura per a frenar o reconduir la situació sinó que simplement s’han dedicat a assenyalar als ciutadans com a culpables i ha pujar els impostos fins escanyar a totes les famílies.
L’ elit d’aquestpaís, ja siguin polítics, banquers i altres tipus d’entitats o personatges s’han aposentat dins el sistema, simplement no volen deixar la seva cadira i no volen deixar de guanyar els seus propis diners,els seus interesso són individuals i econòmics, no tenen cap interès en canviar les coses o fer modificacions per crear llocs de treball, ajudar a emprenedors... simplement els interessa el seu propibenestar, la majoria són gent sense estudis que no han treballat mai a cap empresa, que no saben que és fitxar i tenir uns obkectius a complir, són gent que pel fet de ser simpatitzants, amics,coneguts... d’ algú d’un partit polític han fet una carrera cap a l’èxit econòmic. S’han mantingut els mateixos que han estimulat la crisi, els que haurien de fer canvis no estan per la tasca de fer-ho.Polítics, empresaris, banquers, sindicats han jugat un joc pervers, fent una estafa dels estalvis dels ciutadans i més a més ara no tenen cap tipus de responsabilitat. Tots aquests “estafadors”...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La crisi de l’antic règim a espanya (xix)
  • Crisi Economica I Política En Espanya
  • Espany
  • crisi
  • TEMA 4 HISTÒRIA D ESPANYA CRISI DE L ANTIC RÈGIM
  • Espanya dual
  • Oda a Espanya
  • h. espanya

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS