Español

Páginas: 2 (313 palabras) Publicado: 10 de noviembre de 2012
Idir : Dades de l’empresa, com rentar l’arròs.
Oscar:
* Tractor: és una màquina agrícola molt útil, amb rodes o cadenes dissenyades per moure's amb facilitat en el terreny i potència detracció que permet realitzar grans tasques agrícoles, fins i tot en terrenys entollats.
* Motocultor : s'utilitza preferentment en construcció de jardins.
* Recol·lectora : té una pintatalladora per segar les plantes madures de cereals i un llarg rasclet que va davant de la màquina i gira sobre un eix horitzontal.

Idir : L'arròs necessita per a ser conreat unes condicionsespecials que no suporten altres plantes i ha d'ésser inundat temporalment. Aguanta fins un 1% de salinitat en l'aigua. Es cultiva a les zones dels tròpics i també a llocs temperats. En llocstropicals humits sovint es fa un cultiu en feixes.
El cultiu de l'arròs s'estén des dels 49-50º de latitud nord als 35 º de latitud sud. essent cultivat des del nivell del mar fins als 2.500 m.d'altitud. Les precipitacions condicionen el sistema i les tècniques de conreu, sobretot quan es cultiven en terres altes, on n'estan més influenciades per la variabilitat.
En quant elsrequeriments del cultiu entorn la temperatura, es considera que la temperatura òptima de germinació es situa entre els 30 i 35 °C (amb un mínim de 10 a 13 °C,per sobre dels 40 °C no es produeix lagerminació).

Oscar:
Sembradora: són arrossegades per un tractor que també mou el mecanisme interior. La majoria d'aquestes màquines, davant dels tubs pels que es distribueixen els grans, portenunes reixes que van obrint el solc en què es dipositen, i uns rodets o grades que els cobreixen després de terra.
Existeixen diversos tipus:
* A rajolí
* Monogra
* Adequades perrealitzar la sembra havent llaurat prèviament la terra
* Sembradores per sembra directa
* Amb calaix per llavor, sense calaix, amb calaix per llavor més calaix per fertilitzant, etc.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Español
  • Español
  • Español
  • Español
  • Espanol
  • Español
  • Español
  • Español

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS