Especies d' hominids

Páginas: 2 (320 palabras) Publicado: 5 de febrero de 2015
Quines rutes migratòries van seguir les diferents espècies d'homínids?


Com ja hem dit abans, Àfrica va ser el bressol de la humanitat. Però, segons ens han afirmat molts d'experts,van haver dos grans rutes que els homínids varen seguir per sortir d'Àfrica. Una part dels homínids varen partir a través de les costes, que els va portar al sud-oest asiàtic fins Austràlia.L'altra part, va seguir el comí de la vorera del riu Nil fins el Mediterrani, Orient Pròxim, Europa i Àsia.
Durant aquests viatges, els homínids varen estar esposats a diferents riscos,els quals varen haver d'afrontar. D'aquesta manera, la intel•ligència es va obrir pas, de la mateixa manera que ho varen fer la cultura i la seva transmissió.
Un altre factor que va influiren la nostra migració, va ser la curiositat per veure que hi havia més enllà de les fronteres. D'aquesta forma, lentament però de manera constant, ens vàrem anar desplaçant.

Aquestesmigracions per les diferents rutes no va ser intencionada, sinò que els nostres avantpassats varen emigrar cercant nous recursos per a les seves necessitats.


CONLUSIÓ:

Amb aquesttreball hem après lo important que va ser el descobriment de la Vall d'Olduvai i de Laetoli, ja que allà varen fer una sèrie de troballes que varen permetre donar resposta a diverses qüestionsevolutives, es a dir, varen permetre aclarar més o manco el nostre orígen. A aixó va contribuir també na Lucy, que va ser el primer membre reconegudament humà de l'arbre genealògic delsprimats.
També hem après com i quan varen començar els homínids a anar sobre les seves cames posteriors, es a dir, quan començàren la marxa bípeda.

A part, hem aprés que va ser a Àfricaon va començar el que anomenariem com "humanitat", però com és lògic no es varen quedar sempre allà, sinò que varen cercar rutes per coneixer el que hi havia més enllà de les fronteres.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La odisea d ela especie
  • La odisea d las especies
  • Especies De Plantas D E Veracruz
  • Origen d las especies
  • Homínids (catalán)
  • Treball Hominids
  • Cronologia homínids
  • Especie

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS