Especulació D'Aliments

Páginas: 4 (861 palabras) Publicado: 23 de abril de 2012
1. Quina és la causa per la qual s’especula amb els aliments?

L’augment de població que està ocurrint a la societat, on es diu que podríem arribar a ser el doble d’habitants a la Terra. Hi hamolta més demanda i els mercats han descobert que especulant amb aliments hi ha molt baix risc de quebra, així que ara tots utilitzen els aliments com a font de diners i de comerç.


2. Quin és elproblema dels països enriquits per produir aliments?

Que no són autosuficients i no tenen les suficients recursos per alimentar a tota la seva població, i han d’importar l’aliment d’altres països,generalment més pobres, ja que el preu és més baix, s’en beneficien més, i ja de passada, poden especular amb el preu dels aliments que reben.


3. Per quines raons els països enriquits decideixenproduïr aliments a altres països?

Perquè si els produeixen a països més pobres s’en beneficien económicament, ja que el preu és molt més barat, de vegades ridícul. A més, crear nous grans camps decultiu a països enriquits on les activitats principals són el turisme i la indústria suposaria la pèrdua de zones molt interessants per a construir-hi hotels, zones turístiques, indústries… que donarienmolts més diners que no pas fer-hi cultius.


4. Quins passos fan els països enriquits per produir a un altre país?

Primer animen als empresaris privats a invertir diners en altres països méspobres a canvi de beneficis fiscals, préstecs i instal·lacions . A més, destinen milions de dòlars per la inversió directa en aquests processos. Un cop invertits els diners i tot concretat, l’altre paíscedeix les terres i es comencen les plantacions agrícoles llestes per ser exportades allà.


5. A quins llocs del planeta marxen els països enriquits a produir aliments?

Pràcticament a tot elmón. A part dels païos de l’Àfrica, com Etiòpia, on el potencial agrícola d’alguns d’ells està sobreexplotat, també marxen a Amèrica del Sud, Nova Zelanda, Austràlia, a l’Àsia Central i a l’Est...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • FABRICACIÓ D'ALIMENTS
  • El Banc D'Aliments
  • banc d'aliments
  • 32 Cero Especulaci N
  • EJEMPLO ESPECULACI N
  • Especulaci n dispara el d lar a 15

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS