Esquizofrènia

Páginas: 4 (805 palabras) Publicado: 28 de febrero de 2013
CARACTERÍSTIQUES
Les percepcions pertorbades: Un esquizofrènic pateix diferent tipus d’al·lucinacions, auditives, que sent veus que li parlen, es burlen d’ ell, o el sotmeten a fer diferentsaccions, visuals, veu formes, cares o persones que no existeixen en realitat, o cinestèsiques, que sembla que se li canviï la forma o mida d’algun òrgan corporal, una persona esquizofrènica es mira al miralli veu com el seu cos està canviat, quan en realitat està com sempre .
Els deliris per exemple són idees fixes en la ment de la persona de les quals segons ells tenen evidència d'això i que no sónreals. Els deliris són molt comuns en aquesta malaltia i ocorren en la majoria dels pacients, aquests deliris envolten idees rares i il·lògiques i també fantasies, els deliris més comuns són els depersecució, pensen que algú els segueix, els marcians per exemple, creuen que els van a enverinar amb substàncies radioactives que han posat a l'aigua. També hi han deliris de referència, que és que elsesquizofrènics pensen que una figura pública que està parlant a la televisió els està enviant un missatge específic a ells. Els deliris de grandesa els fa creure que són persones com Jesucrist oNapoleó Bonaparte i que ells tenen poders que ningú més té. I els deliris de control els fa pensar que els pensaments es transmeten d'una ment a una altra i que la CIA per exemple pot robar-los les idees ipensaments.
Desorganització del pensament: el pensament esquizofrènic és fragmentat i deformat sense una base lògica, es perd contacte amb la realitat i a les altres persones els sembla absurd. Lapersona amb esquizofrènia pot presentar idees delirants: de grandesa, que es creu amb poders especials, persecutòries, pensa que és vigilat o que l’estan perseguint o somàtiques que creu que el seucervell s’està fent malbé. També és freqüent la idea de la lectura del pensament, creu que les altres persones coneixen els seus pensaments íntims.
Tenen un llenguatge desorganitzat. Els pensaments...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Esquizofrenia
  • Esquizofrenia
  • Esquizofrenia
  • Esquizofrenia
  • Esquizofrenia
  • Esquizofrenia
  • Esquizofrenia
  • esquizofrenia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS