Essers

Páginas: 2 (390 palabras) Publicado: 1 de junio de 2014
Éssers

Els éssers que habitaven els boscos originàriament, constituïen la raça mes vella i sabia que a existit mai. Eren inmortals i no coneixien les malalties, s’hi be els cossos podrien serdestruïts per l’acció del foc o del acer, i fins i tot podien morir de pena. Es diu que anaven sempre depressa, envoltats d’una llum estel·lar semblant a la resplendor de la lluna. Tenien el cos cobertd’un pèl atapeït del color de l’or filat i el so de les seues veus era variat, vell i subtil com el de l’aigua.
ATMETLER, almendro, prunus dulcis

El Prunus amygdalus és un arbre caducifoli que potarribar a mesurar fins a 10 m d'alçada i que floreix entre els mesos de gener a l'abril i dóna el seu fruit entre els mesos d'agost a octubre.



Les flors del Prunus dulcis són hermafrodites imonoiques, ja que tenen androceu i gineceu en la mateixa flor i els dos sexes coincideixen en el mateix individu.

El fruit de l'ametller és l'ametlla, és a dir, la llavor. Les duesvarietatsd'ametlles, tant l'amarga com la dolça, contenen el glucòsid amigdalina, que fa molt mal gust.


Fulles simples, lanceoladas, largas, estrechas y puntiagudas, de 7,5 a 12,5 cm de longitud y color verdeintenso, con bordes dentados o festoneados

UTILITAS: Uns dels usos es l’oli que es pot fer servir per al manteniment d’instrument de musica com la dolzina

ROMER, romero, rosmarinus officinalisEl romer es un arbust de fulla perenne que pot creixer a molta altura.El tronc llenyos aguanta branques rigides.

Les fulles són lanceolades, tenen un color verd brillant a l’anvers i blanctormentós al revers, en aquestes la divisió del marge és simple i la superfície revoluta

El fruits son petits, secs i tetraquenis que apareixen en el fons del calze.

Les flors del romer són hermafroditesi pentàmeres, es troben en posició pedícelada i una simetria zigomorfa, apareixen des de finals de primavera fins principis d’estiu, encara que pot estar florida tot l’any.

UTILITATS: El...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Característiques dels éssers vius
  • Els Essers Som Primordialment
  • LA COMPOSICIÓ DELS ÉSSERS VIUS
  • Classificació éssers vius
  • Relacions Entre Els Éssers Vius
  • Treball essers vius
  • ELS ÉSSERS VIUS
  • Éssers Vius I Funcions Vitals

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS