Estada A L'Empresa

Páginas: 4 (906 palabras) Publicado: 1 de diciembre de 2012
L’empresa
Laboratoris ASLAB és una empresa dedicada a aportar solucions i suport tècnic a la indústria agroalimentària diversificant la seva oferta per tal de cobrir totes les necessitats delsector. L’empresa disposa d'un equip de professionals especialitzats en donar cobertura tècnica a tot el procés de creació, desenvolupament de nous productes i control de qualitat. Laboratoris ASLAB té unaestructura flexible que li permet adaptar-se a les necessitats del client garantint la resolució de problemes en el mínim temps. A més, laboratoris ASLAB ofereix tots els serveis que formen part de laseguretat alimentària d’una empresa com poden ser tasques d’assessoria i de formació.
Descripció del procés
L’estada a l’empresa és una matèria en la que s’han d’intentar assolir una sèried’objectius. Els objectius són l’exposició de l’alumne a un ambient de treball, entrar en contacte amb el mon laboral, conèixer i experimentar relacions laborals i socials, afrontar de manera responsable elsdeures d’un treballador de l’empresa i reconèixer situacions de risc amb les mesures de prevenció.
Personalment crec que he assolit els objectius plantejats. M’he adaptat ràpidament a un laboratoribioquímic gràcies als coneixements adquirits durant la meva formació acadèmica i a l’experiència personal en llocs de treball. Crec que he complit amb les meves responsabilitat i amb el meus deuresdiaris i m’he aplicat al màxim per instruir-me en una branca pràcticament nova de la biologia i de la química.

Activitats realitzades
Vaig iniciar l’estada amb una breu instrucció sobre elfuncionament de l’empresa per part del cap i amb la presentació del lloc de treball i dels seus treballadors. L’empresa estava dividida en dues seccions analítiques (microbiologia i bioquímica) i personalmenthavia de participar i ajudar en les dues. El funcionament de l’entitat era senzill, el client demanava una sèrie de proves, anàlisis o estudis sobre un producte, l’empresa anava a buscar el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la publicitat a l'empresa
  • Economia de l'empresa
  • La inversió en l'empresa
  • Economia de l'empresa
  • Economia de l'empresa
  • l’empresa industrial
  • l'empresa i el seu entorn
  • EL PROCÉS DE DIRECCIÓ DE L’EMPRESA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS